BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN BEKLENEN KARAR!

UEFA Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi yaşandı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Ekim 2021, Pazar

Siyah-Beyazlıların Tecrübeli Futbolcuyla Sözleşme Görüşmeleri İçin Devre Arasını Beklemeyeceği Öğrenildi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün ekim sayısındaki dergisinde Siyah-Beyazlı camiaya ve taraftarlara seslendi. Şampiyonlar Ligi’nde ikisi iç saha olmak üzere dört maçlarının kaldığını anımsatan Başkan Çebi, "Bu maçlarda futbol takımımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tamdır. Aynı şekilde Türkiye Süper Ligi’nde de hedefimiz sezonu yine zirvede bitirmektir. Değerli Beşiktaşlılar, yeni sezonda taraftar desteğimize kavuştuk. Sizlerden sağlığınız için aşılarınızı yaptırmanızı ve takımınızı tribünde her zaman olduğu gibi yine büyük bir coşkuyla desteklemenizi rica ediyorum" dedi.

BATSHUAYI'NİN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Beşiktaş'ın Belçikalı futbolcusu Michy Batshuayi, Siyah-Beyazlı takımda şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Batshuayi, şampiyonluğun çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, "Bir futbolcu olarak bu hissi tarif etmem mümkün değil. İngiltere'de şampiyonluğu yaşadım, Beşiktaş'ta da bu duyguyu tatmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

VIDA İLE GÖRÜŞME YAPILACAK

Devre arası gelmeden transfer gündemine Kaan Ayhan’ı alan Beşiktaş Yönetimi, iç transferde de düğmeye basacak. Sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan Vida ile yeni bir kontrat görüşmesi yapacak olan Siyah-Beyazlı yönetim, acele etmeden bu süreci yönetecek.

TÜRKİYE'DE KALMAK İSTİYOR

Hırvat futbolcunun da Türkiye’yi çok sevdiği için kalma isteğini bilen Beşiktaş Yönetimi bu nedenle bu süreçte kimsenin yıpranmaması için acele etmeyecek. Welinton, Vida, Montero, Serdar ve Kaan Ayhan ile stoper yapılanmasını sürdürmek isteyen yönetim, tüm bu planlamayı devre arasında bitirmek istiyor.

DAHA FARKLI MEVKİLERE YÖNELECEK

Bunun ardından yaz transfer döneminde başta santrfor olmak üzere daha farklı mevkilere yönelmek isteyen yönetim, bu konuda kafasının rahat olmasını istiyor.

UMTITI İLE GÖRÜŞÜLMEDİ

Öte yandan Avrupa basınında çıkan Umtiti için Beşiktaş Yönetimi’nin şu an için bir girişimde bulunmadığı öğrenildi. Barcelona’daki değişimden dolayı bu oyuncunun devre arasında ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran menajerlerin tecrübeli savunmacıya Türkiye’de de kulüp baktıkları iddia edildi.

Milliyet

Etiketler: Vida   Transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki