BEŞİKTAŞ ZORLU FİKSTÜRE HAZIR!

1 ay boyunca tüm maçlarını İstanbul’da oynayacak olan Beşiktaş’ta futbolcuların performansı zirveye ulaştı...
Haberin yayılanma tarihi:05 Mart 2021, Cuma

Golcüler Larin Ve Aboubakar İdmanlarda Attığı Goller İle Parmak Isırtıyor

Galatasaray’ın puan kaybı sonrasında da ligin gizli lideri Siyah Beyazlılarda moraller tavan yaptı. Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, ligde önümüzdeki 5 maçın tamamını İstanbul’da oynayacak.

Kara Kartal’da tek hedef; Gaziantep, Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Alanyaspor maçlarında zafere uzanarak, şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak.

Gaziantep maçıyla birlikte zirvedeki yerini sağlama almak isteyen Siyah-Beyazlılar, Galatasaray’ın, Ankaragücü karşısında aldığı yenilgi sonrasında ligin gizli lideri konumuna geçti. Hal böyle olunca futbolcuların ve teknik heyetin morali tavan yaptı. Oyuncuların, idmanlarda sergilediği performans da zirveye ulaştı.

Golcüler Hazır Kıta!

Son 7 maçta 1 gol atan Cyle Larin ile son 5 karşılaşmada 1 kez fileleri sarsan Vincent Aboboubakar da antrenmanlarda attığı goller ile parmak ısırtıyor. Bu arada gelecek hafta Cenk Tosun da hazır hale gelecek.Hücum hattında müthiş bir forma rekabetinin yaşanacak olması da teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sergen Yalçın da golcüleriyle özel olarak ilgileniyor.

Fanatik

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki