BEŞİKTAŞ'A İTALYAN STOPER ADAYI!

Beşiktaş'ta, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:23 Mayıs 2020, Cumartesi

Jhon Chancellor

Siyah-Beyazlılar, bugüne kadar birçok isimle temasa geçerken, listesine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Bu oyuncunun Brescia'da forma giyen 28 yaşındaki Venezuelalı stoper Jhon Chancellor olduğu öğrenildi. İtalyan basını haberi manşetten duyurdu. Tutto Sport, 1.97'lik dev stoperin pek çok Serie A takımının dikkatini çektiği ancak Venezuelalı oyuncunun AB pasaportu olmadığı gerekçesiyle İtalya'da devam etmesinin oldukça zor olduğunun altını çizdi.

ÖNCE BİR SENELİK KİRALANACAK

Brescia'nın küme düşmesi durumunda takımdan ayrılacağı belirtilen Jhon Chancellor'u isteyen takımlar arasında Beşiktaş'ın da yer aldığı iddia edildi. İtalyan ekibiyle 2022 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunan Jhon Chancellor için bu yüzden yüksek bir bonservis bedeli istenemeyeceği belirtildi. Beşiktaş yönetiminin ise bu konuda Brescia ile masaya oturarak tecrübeli oyuncuyu çok uygun bir maliyet karşılığında satın alma opsiyonlu kiralık olarak renklerine katmak istediğini İtalyan yetkililere söyleyeceği öğrenildi. Profesyonel kariyerinde143 resmi maça çıkanChancellor, buperiyotta rakip fileleri 11 kez havalandırmayıbaşardı.

KAYSERİ'YE YAKIN TAKİP

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, Kayserispor'un iki yıldızı Bernard Mensah ve Emre Demir'i yakın takibe aldı. Beşiktaş yönetimi, sarı kırmızılılarla temasa geçerek, sözleşmeleri 2022'de bitecek olan iki oyuncuyla da yakından ilgilendiklerini belirtti. Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetimin, bu oyuncular için Kaysersipor'a takas teklifi sunacağı ve sezon sonuna kadar yanıt bekleyeceği ifade edildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki