BEŞİKTAŞ'I BİTİRDİLER!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'ndaki ikinci maçında Wolverhampton'a 90+3'te yediği golle 1-0 mağlup oldu....
Haberin yayılanma tarihi:03 Ekim 2019, Perşembe

Bu sonuçla Beşiktaş, gruptaki ikinci maçında da puanla tanışamadı.

UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci hafta maçında Beşiktaş evinde Wolverhampton ile karşılaştı. Mücadeleye iki takımda kontrollü başladı. Maçın ilk etkili atağı 43'te Beşiktaş'tan geldi. Caner'in kullandığı köşe vuruşunda yakın direkte Dorukhan'ın vuruşu direkten döndü.

1 dakika sonra ise yine Caner'in içeri yerden çevirdiği topa Umut Nayir ayak koymak istedi, savunmadan seken top kaleci Patricio'da kaldı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda da Beşiktaş maçta golü daha çok arayan taraftı. 68'de Ljajic'in kullandığı frikikte ceza sahasında iyi yükselen Vida'nın kafa vuruşu direğin dibinden auta gitti.

89'da Saiss'ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı. Dakikalar 90+3'ü gösterdiğinde Boly golü atarak Wolverhampton'a galibiyeti getiren isim oldu.

MAÇTAN NOTLAR

K Grubu 2. hafta mücadelesinde İngiltere'nin Wolverhampton Wanderers takımını konuk eden Beşiktaş, son maçına göre 6 değişiklikle sahaya çıktı. Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'de Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldukları maçın 11'ine göre 6 değişikliğe gitti.

Deneyimli teknik adam, Trabzonspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan oyunculardan Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Gökhan Gönül ve Tyler Boyd'u yedeğe çekti. Trabzonspor mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıkan futbolculardan Burak Yılmaz ile Georges-Kevin N'Koudou ise 18 kişilik kadroda yer almadı.

Beşiktaş müsabakaya, Loris Karius, Douglas, Domagoj Vida, Necip Uysal, Pablo Rebocho, Mohamed Elneny, Dorukhan Toköz, Adem Ljajic, Jeremain Lens, Caner Erkin ve Güven Yalçın 11'i ile başladı. Siyah-Beyazlılarda Utku Yuvakuran, Enzo Roco, Umut Nayir, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Gökhan Gönül ve Tyler Boyd ise yedek kulübesinde yer aldı.

DIABY KADRODA YOK

Beşiktaş'ın Malili futbolcusu Abdoulay Diaby, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Mide bulantısı ve kusma şikayeti yaşayan 28 yaşındaki Malili futbolcuya, serum tedavisi uygulandığı belirtildi.

N'KOUDOU SON ANDA KADRODAN ÇIKARILDI

Karşılaşma öncesi açıklanan ilk 11'de yer alan Beşiktaş'ın Fransız oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou, migren ağrısı nedeniyle son anda kadrodan çıkartıldı. Müsabaka öncesi ısınmaya katılan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, şiddetli migren ağrısı nedeniyle kadrodan çıkarılmak zorunda kalındı. Bu oyuncunun yerine ilk 11'e Caner Erkin dahil edilirken, Tyler Boyd ise yedek kulübesinde yer aldı.

TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Beşiktaş'ın Wolverhampton Wanderers ile yaptığı karşılaşmaya siyah-beyazlı taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Vodafone Park'taki tribünlerde büyük boşluklar gözlenirken, mücadeleyi yaklaşık 15 bin Siyah-Beyazlı taraftar takip etti. Öte yandan bir grup Wolverhampton Wanderers taraftarı ise kendilerine ayrılan tribünden takımlarına destek verdi.

YÖNETİME PROTESTO

Beşiktaşlı taraftarlar, Siyah-Beyazlı kulübün yönetimine yaptığı protestoları bu maç öncesinde de sürdürdü. Siyah-Beyazlı futbol severler, karşılaşma başlamadan önce zaman zaman "Yönetim istifa" tezahüratları yaptı.

Etiketler: UEFA   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki