BEŞİKTAŞ’I KARIŞTIRAN RAPORU FENERBAHÇELİ YÖNETİCİMİ HAZIRLADI?

BJK olağan Mali genel kurulunda açıklanan ve son 10 yılı kapsayan KMPG firmasının hazırladığı raporun yankıları Siyah-Beyazlı camiada sürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:27 Aralık 2021, Pazartesi

RAPORU HAZIRLAYANLARIN BAŞINDA GELEN İSİM ALİ KOÇ’UN LİSTESİNDEYDİ!

Ahmet Nur ÇEBİ ve ekibinin Beşiktaş’ın son 10 yılını kapsayan KPMG firmasının hazırladığı raporu kamuoyuna açıklamasının ardından, Beşiktaş’ta adeta yer yerinden oynadı. Ancak söz konusu firmanın danışma kurulu Başkanı olan Şaban ERDİKLERİN, aynı dönemlerde ‘Ali KOÇ’un listesinden Fenerbahçe yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunuyordu’ iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

ŞABAN ERDİKLER KİMDİR?

Erdikler, 2018- 2021 yılları arasında KPMG Türkiye Vergi Bölüm Başkanı olarak görev aldı. 2021 yılı itibarıyla KPMG Türkiye Danışma Kurulu Başkanı olarak görevini halem sürdürmeye devam etmektedir.

BEŞİKTAŞ’TA SULAR DURULMUYOR

Şaban ERDİKLER’in, Ali KOÇ’un listesinde Fenerbahçe yönetim kurulu üyeliği görevi devam ederken, KPMG şirketi ile BJK’yı incelendiği döneminin aynı zamanlara denk gelip gelmediği ise Siyah-Beyazlı camiada merak konusu! Bilindiği üzere Ahmet Nur ÇEBİ ve ekibinin, raporu açıklaması 2 yıldan fazla sürmüştü. Şimdilerde Beşiktaşlılar; Yakın geçmişte Fenerbahçe yönetim kurulu üyeliği yapmış bir kişinin, nasıl ve kimler tarafından böyle bir göreve getirildi sorusunun cevabını arıyor!

İŞTE O BELGELER

DUYDUK MU?
Hakan ÖNCÜL/Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki