Beşiktaş'ın 2.6 Milyar TL Borcu Güncellendi!

Mali açıdan zor günler geçiren kulüpler bonservissiz futbolcu transferine yoğunlaşırken, transfer edilen isimlere ödenecek ücretlerde ise kesenin ağzını açtı.
Haberin yayılanma tarihi:14 Eylül 2019, Cumartesi

"BORCA BATIK LİG"

Beşiktaş 8, Galatasaray 14, Fenerbahçe 12 ve Trabzonspor da 17 futbolcuyu renklerine bağladı.

Denetçi raporlarında, uzun zamandır 4 kulüp için de aynı ifadeler kullanılıyor.

"Finansal tablolara göre işletmenin sürekliliğinin devamına ilişkin ciddi şüphe oluşturabilecek önemli bir belirsizlik varlığını göstermektedir. Diğer taraftan söz konusu durum, Türk Ticaret Kanunu'nun 376. maddesinde yer alan bir şirketin borca batık bulunduğu şüphesini uyandıran işaretler konusundaki düzenlemelere girdiğinden, yönetim kurulunun tedbirleri alması gerekmektedir."

Futbolculara verilen yıllık ücretler ve bonservis bedelleri düşük gibi gözükse de oyuncuların maliyeti, menajer ücretleri hariç 15 Milyon Euroyu (93 Milyon Lira) geçti. Beşiktaş'ın ihracat defterinde ise 2 Milyon Euroluk  bonservis bedeliyle Bologna'ya gönderilen Gary Medel dışında oyuncu bulunmuyor.

BEŞİKTAŞ 27.3 MİLYON EURO VERİYOR

Bu sezon 8 futbolcuyu transfer eden Beşiktaş, bu oyunculardan 5'ine bonservis bedeli öderken 3 oyuncu için kiralama yöntemine başvurdu. Bu transferler için Siyah-Beyazlı kulübün kasasından sadece bu sezon 27,3 Milyon Euro (170 Milyon TL) çıkacak.

Beşiktaş'ın Toplam Borcu: 2.6 Milyar TL.

Aspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki