'BEŞİKTAŞ'IN HAKKINI YEDİRTMEM!'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından öğrencileriyle bir toplantı yaptığı öğrenildi...
Haberin yayılanma tarihi:18 Şubat 2021, Perşembe

İSTİKRAR VURGUSU

Sözlerine futbolcularına teşekkür ederek başlayan başarılı çalıştırıcı, "Sahada herkes elinden gelenin fazlasını yapıyor. Yoğun maç trafiğine rağmen özverili şekilde mücadele ediyoruz. Bu futbolumuzu istikrarlı bir şekilde sezon sonuna kadar da sürdürmeliyiz. İnişler olacaktır ama özveriniz benim çok daha umutlu olmamı sağlıyor" diye konuştu. Tecrübeli hoca sözlerine şöyle devam etti:

"DİDİŞMELERİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ

"Gelecek karşılaşmalar öncesi de dikkatli olmalıyız. Liderlik mücadelesi yaptığımız rakiplerimizin ne söyledikleri, birbirleriyle didişmeleri bizi ilgilendirmez. Saha dışında söylenen her şeye kulaklarımızı tıkacağız. Biz en iyi bildiğimiz işi yapacağız ve sahada kalmaya devam edeceğiz."

"YALNIZCA FUTBOL, YALNIZCA MÜCADELE"

"Sezon başından bu yana olduğu gibi ligin sonuna kadar da yalnızca futbolumuzla, mücadelemizle konuşulup, mutlu sona ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Polemiklerden uzak kalacağız. Biz işimizi sahada bitireceğiz."

"BEŞİKTAŞ'IN HAKKINI YEDİRMEM"

Sergen Yalçın, daha önce yaptığı açıklamada bariz hakem hataları karşısında susmayacaklarını söylemişti. Hakem hatalarının devam etmesi halinde tepkisini dile getireceğini belirten Yalçın şu ifadeleri kullanmıştı: "Maçlar böyle oynanırsa işimiz kolay olmayacak. Bırakın maç sahada oynansın. Zaten bir takım şampiyon olacak, bıraksınlar saha içinde olsun. VAR'daki arkadaşlara söylüyorum. Verecekleri kararlar ile takımların kaderleri ile oynayabilirler, bizim kaderimizle oynamasınlar. Kimseye hakkımızı yedirmeyiz."

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki