BEŞİKTAŞ'IN REBİC İÇİN YAPTIĞI TEKLİF BELLİ OLDU!

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Arnavutluk ekibi Tiran ile yapacağı ilk maçın hazırlıklarına başlayan Kartal, kadrosunu güçlendirmek için de çalışmalarına devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:24 Temmuz 2023, Pazartesi

HEDEF REBİC;

Geçtiğimiz günlerde Jean Onana ve Daniel Amartey ile sözleşme imzalayan Siyah-Beyazlı takım, İtalya Serie A Ligi'nde AC Milan forması giyen ve kamp kadrosuna dahil edilmeyen Ante Rebic'i gündemine aldı. Hırvat sol kanat oyuncusu için Milan’a bedelsiz kiralama önerisinde bulunan yönetim, yeni sezon kampına dahil etmediği futbolcuyu bir an önce elinden çıkarmak isteyen Çizme deviyle pazarlıkları hızlandırdı.

Beşiktaş'ın Teklifi

29 yaşındaki Hırvat futbolcuya yaptığı bonuslarla 2.5 Milyon Euro‘luk maaş önerisine olumlu yanıt alan Kartal, Milan’la da el sıkışıp transferi kısa süre içinde noktalamak istiyor.

Geçen Sezonki Performansı

Geçtiğimiz sezon sakatlığı sebebiyle Serie A’da 10 maç kaçıran Ante Rebic, 23 lig maçında 3 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı. Milan, Hırvat yıldızı 2020-21 sezonu başında Eintracht Frankfurt’tan 6.7 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Forma Giydiği Takımlar

Kariyerinde daha önce; Split, Fiorentina, RB Leipzig, Hellas Verona ve E. Frankfurt gibi kulüplerde forma giyen Ante Rebic; sol kanat, santrfor ve forvet arkasında oynayabiliyor. Rebic aynı zamanda Hırvatistan Milli Takımı’nda da görev yapıyor.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki