BEŞİKTAŞ'IN YENİ GOLCÜSÜNÜN YAPABİLECEKLERİ SINIRSIZ!

Weghorst'un fiziksel antrenörü Beek, oyuncu hakkında konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:30 Haziran 2022, Perşembe

Weghorst'un fiziksel antrenörü Beek, “Günde yaklaşık 3 Bin 500- 4 Bin kalori almak zorunda. Sadece yetenekli değil, aynı zamanda çok çalışkan. Wout Weghorst’un da yapabileceklerinin sınırı yok. Muazzam bir dayanıklılığa sahip.” dedi.

Beşiktaş'la sözleşme imzalaması an meselesi olan Weghorst’un belki göz kamaştıran bir kariyeri yok ama devasa fiziği ve istikrarı onu ön plana çıkartıyor. Kariyerinde çıktığı 396 maçta 163 gol atan Hollandalı’nın bu maçlarda 47 asiste imza atması da bir başka önemli ayrıntı. Maç başına 0.41 gol ortalamasıyla oynayan Wout Weghorst’un asist ortalaması ise bir golcü için son derece iyi denebilecek düzeyde. 0.11 asist ortalamasıyla Hollandalı’nın sadece atmadığını, aynı zamanda gol de attırdığını görüyoruz.

"AĞIRLIĞIMIZ KAS ÇALIŞMASI"

Weghorst’un bu başarılı kariyerinin arkasında çalışan bir ekibi de var. Uzun yıllardır onunla beraber olan ve onu en yakından tanıyan kişilerden biri de kuşkusuz fiziksel antrenör Richard van Beek. Weghorst nereye giderse Beek de onunla birlikte gitmiş ve Hollandalı golcünün önemli özelliklerini AD’ye verdiği söyleşide şöyle anlatıyor: “En yükseğe ulaşmak istiyorsan, çok şey gerekiyor. Her gün daha iyi olmayı istemek zorundasın. Wout’u buna göre şekillendiriyoruz. Zaten muazzam bir dayanıklılığa sahip. Son dönemde kas ve dayanıklılık çalışması yapıyoruz. Onun yapabileceklerinin sınırı yok."

HER ZAMAN DAHA FAZLASI VAR

1.97 boyunda ve 82 kilodaydı ve yağ oranı 12-13 dolayındaydı. Şimdi 10 kilo daha aldı ama yağ oranı sadece yüzde 7 düzeyinde. Bunun altına inmemeli. Bunun için de her gün 3 bin 500-4 bin kalori tüketmek durumunda. Çok disiplinli bir yaşamı var. Antrenman, yemek, antrenman, yemek, antrenman ve dinlenme. Çalışmaktan arta kalan zamanlarını ise eşi ve iki kızıyla geçirir. Zirveye ulaşmak için yetenek tek başına yetmiyor. Wesley Sneijder’e bakın. Harika futbolcuydu, daha fazlasını yapabilirlerdi ama olmadı. Wout Weghorst için her zaman daha fazlası var. Bunu başarmak için de çalışmaya devam ediyor.”

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki