BEŞİKTAŞ'LA 'GÜCÜNE GÜÇ KATIP' GÖVDE GÖSTERİSİ YAPANLAR!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı..
Haberin yayılanma tarihi:14 Ekim 2019, Pazartesi

Geçmişte Beşiktaş’ı yönetenler iki şeyden çekinir, ona göre camiada söylem ve eylemlerine dikkat ederlerdi.
 
1- Medya
2- Taraftar
 
Beşiktaş Medyasında Yukarıdan Aşağıya Zaten Seviye İyice Düştü
 
Gerçi; eski Başkanlardan Yıldırım DEMİRÖREN Türk basının büyük çoğunluğunu aldıktan sonra GAZETECİLİK yazı işlerinden genel yayın yönetmenine, editöründen muhabirine / yazarına kadar birkaç istisna dışında yerin 7 kat altınında altında!
 
Beşiktaş Taraftarı Son 7,5 Senede Hiç Olmadığı Kadar Erozyona Uğratıldı
 
‘Uğratıldı diyorum çünkü bilerek, isteyerek, kasten yapılan BÖL ve YÖNET taktiği maalesef çözülmelere sebep oldu. Sabaha karşı suçsuz yere evden alınmalara, teknik ve fiziki takiplere, aralarına nifak tohumları sokmak için konuşlandırılanlara, daha fazla direnemediler. (Belgeli)
 
BEŞİKTAŞ’IN ADAM ETTİKLERİ BEŞİKTAŞ’A ADAMLIK EDİYOR
 
Millet olarak bayılırız abartmaya. Beş dakikada insanı rezil de ederiz, vezir de. Bunun en yakın örneği, 20 Ekim’de BJK Başkanlığını bırakacak olan Fikret ORMAN...
 
Kendisini Başkan olduğu günden beri (mesleki açıdan) tüm konuşma, icraat ve Başkanlık dönemini yakinen takip ettim. 3. Yılında ‘GÜÇ ZEHİRLENMESİNE UĞRADINI’ her platformda dile getirmeye çalıştım. Belirli bir süreden sonra kendi yakın çevresini, üyeleri, basın, taraftar, kimseyi beğenmemeye başlayan Fikret ORMAN, belirli bir zamandan sonra kendi söylediği ‘BEYAZ YALANLARA’ kendisi de inanan birisi oldu çıktı.
 
KAÇ YIL OTELİNİ AÇAMADIN? FABRİKALARIN NEREDE?
 
Fikret ORMAN’ı İkiye Ayırmak Gerekiyor. Başkan Olmadan Önce, Başkan Olduktan Sonra.
 
Hatırlayınız; Kendisine ‘Neden, Beşiktaş Başkanı iken Beşiktaş’tan ihale aldınız?’ diye belgeleri ile soran Atilla TÜRKER’e cevabı ‘Fabrikalarımın Müdürünü çağırdım, daha ucuza yapacağını bildirdi. Bende kendim yaptım!’ olmuştu. Acaba Fikret ORMAN’IN 2012 yılından önce kaç fabrikası vardı? Şimdi kaç fabrikası var? BJK Anayasası olan tüzüğümüzde 62. Madde ‘Beşiktaş’a girerken / çıkarken, Mal Varlıklarını açıkla emri var. Bizde yasa özelinde soralım. 20 Ekimde görevi devredecek Başkanın, Başkan olmadan önce kaç parası vardı? Başkanlık bitiminde kaç parası var? Abdullah Avcı’ya şarkılar söylediği, meşhur otelini açmak ne zaman nasip oldu? Ne kadar bekledi? Başkan olmadan önce mi oteli açabildi? Başkan olduktan sonra mı?
 
Ebetteki bu konuları sık sık yazacak, gündemde kalması için elimizden gelenin daha da fazlasını Allah ömür verdiği sürece yazacağız. Benim, dün / bugün yazdıklarım ortada. İnanmak için daha fazla kaynak arayanlar Başkanlık öncesi ve sonrasını Fikret ORMAN’ı eski ortağı Aziz ÇANKIRI’ya, 35 yıllık aile dostu ve 5 yıl kulüpte görev yapan Av. Kayhan TURAN’a, halen yönetiminde olan Ahmet KAVALCI’ya ve hatta halef-selef Yıldırım DEMİRÖREN’e sorabilirler.
 
Benim itirazım bir şekilde ‘DÜMENE’ geçen kişilerin, BEŞİKTAŞ’tan aldıkları güçle BEŞİKTAŞLILARA güç gösterisi yapanlara!
 
Önümüzde seçim haftası var ve ben yazı dizisini devamında, bir türlü içime Başkan adayı olmasını içime sindirmediğim İsmail ÜNAL’dan başlayarak Umut GÜNER, Gökhan SARI, Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU, Levent ÇİFTER, Hüseyin MİCAN, Metin ALBAYRAK vb. daha birçok kişiyi ‘Nereden Nereye’ üst başlığı ile fırsat buldukça yazacağım…
 
Bizim camiamız da ‘1 Kişinin Bile Bildiği Sır Değilken’ herkesin her şeyi DUYDUK MU?’da DUYMASINI istiyorum. Beşiktaş camiasının da biran önce ‘Hak Edene Hak Ettiği Şekilde’ davranma zamanının gelmesi içinde, dua ediyorum.
 
Hak Edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL.  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki