BEŞİKTAŞLILIK DEĞERLERİ (2)

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ocak 2023, Perşembe

Yazının 1. Bölümü; http://www.duydukmu.com/haber/besiktaslilik-degerleri_h35973.html

ABOUBAKAR’IN BJK MAZİSİNE DEVAM EDELİM...

Fikret ORMAN döneminde oyuncu ilk kez BJK’ya imza atarken, inanılmaz rakamlar telaffuz edilmeye başlandı. Sorumlu yönetici Umut GÜNER’e, neredeyse oyuncunun normal maaşından 10 kat fazla maliyetin sebepleri defalarca sorulsa da hiç bir cevap alınamadı. Netice de Aboubakar’a adeta bir servet ödenerek ve kiralık olarak 6,5 Milyon Euro karşılığında Siyah-Beyazlı formayı giydi.

FİKRET ORMAN “ABOUKAR’IN BONSERVİSİ ALINDI” DEDİ!

Aboubakar transferi konusunda spekülasyonlar günden güne artarken, asıl bomba Beşiktaş başkanından geldi. “Aboubakar’a Fazla Para Ödediğimiz İddia Ediliyor. Bunlar Doğru Değil. Bonservisini Aldık’’ açıklaması en yetkili ağızdan yapıldı.

Elbette ki Fikret ORMAN böyle bir konuda taraftara yanlış bilgi vermesi söz konusu bile değil, diye düşünenler YANILDI! Oyuncunun bonservisi asla alınmadı. Buda ORMAN döneminde BJK’da adet haline gelen ‘Beyaz Yalanlardan’ bir tanesi olarak Siyah-Beyazın sayfalarına, kirli bir vaka olarak tarihe not düşüldü.

İŞTE ABOUBAKAR’IN İNANILMAZ MAAŞ ARTIŞI TABLOSU


     
ABOUBAKAR’IN BJK’YI İCRAYA VERDİĞİNİN BELGESİ

Kısacası Ahmet Nur ÇEBİ’nin ‘Paratoner’ olarak ve taraftarın yönetime tepkisini aşağıya çekmek için transfer etmek istediği Aboubakar, Beşiktaş’ yapması gereken ne kadar fenalık varsa hepsini yaptı.

Şampiyonluk yolunda para için takımını terk etti. Transferi esnasında, madden birçok şaibeli durum oluştu. Bırakıp kaçması bir yana, ilk fırsatta mahkeme koridorlarına mahkûm etti. Anlayacağınız bu oyuncu ne ‘Zeki’ ne de ‘Ahlaklı’ yalnızca ‘Çevik’!    

Beni tanıyanların, bu hayatta 3 kırmızıçizgim olduğunu çok iyi bilirler. Evladım, Süleyman SEBA ve Mustafa Kemal ATATÜRK. Kıymetlimin oğlumun adı KARTAL, yazıya Onursal başkanın sözleriyle başladık, PAŞA’mın sözüyle noktayı koyalım. “Geldikleri Gibi Giderler…”

Hak Edene Saygılarımla
     Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki