BEŞİKTAŞ'TA 2 AYRILIK!

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan, Türkiye Kupası'nda finalist olan Beşiktaş'ta transfer hareketli saatler yaşanıyor....
Haberin yayılanma tarihi:29 Mart 2021, Pazartesi

FRANSA LİGİ'NDEN YILDIZ OYUNCU 

Teknik direktör Sergen Yalçın iki futbolcunun üstünü çizerken, yıldız orta saha oyuncusuyla ilk temas olumlu. Süper Lig'de zirve yarışında avantaj yakalayan lider Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. 2 futbolcuyla yollar ayrılacak. Fransa Ligi'nden yıldız oyuncuyla temaslar başladı.

MENSAH'IN OPSİYONU KULLANILMAYACAK 

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz sezon sonunda takımdan ayrılacak ve Mensah'ın opsiyonu kullanılmayacak. Ayrıca Atiba'nın da ilerleyen yaşı nedeniyle durumu belirsiz.

28 MAÇTA 4 GOL, 1 ASİST 

Kayserispor'dan 500 bin euro kiralama bedeli ve 4.5 milyon euro satın alma opsiyonu ile transfer ettiği Ganalı futbolcu, 28 maça çıkarken 4 gol ve 1 asistle oynadı. İnişli-çıkışlı bir performans sergileyen 26 yaşındaki orta saha, son olarak 31 Ocak'ta oynanan Trabzonspor maçında ilk 11'de yer almıştı.

8 MAÇTA YEDEK KULÜBESİNDE OTURDU 

Cezalı ve izinli olduğu iki karşılaşma dışında 8 resmi maçta yedek kulübesinde oturan Mensah için yüksek bonservis yükünün altına girilmeyecek.

SAKATLIKLAR YILDIRDI 

Kartal'ın bonservissiz transfer ettiği Gökhan Töre ise sakatlıklardan dolayı bir türlü dikiş tutturamadı. Sadece 12 karşılaşmada oynayıp, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

OPSİYON KULLANILMAYACAK 

Yönetimin, Gökhan Töre ile sezon başında, 4.5 milyon TL artı 100 bin TL maç başı ücretten yaptığı 1+1 yıllık sözleşmedeki opsiyonu kullanması beklenmiyor.

OLUMLU GERİ DÖNÜŞ ALINDI 

Yapılan ön görüşmede 24 yaşındaki Faslı futbolcudan olumlu geri dönüş alındı. Ancak transferde aceleci olmak istemeyen Beşiktaş, pazarlıkları önümüzdeki aylara taşımayı düşünüyor.

UZUN SÜREDİR OYNAMAMASI SORU İŞARETİ 

Monaco'nun 3 milyon euro bonservis ödediği ve geçen sezon Bordeaux'ya kiraladığı Bennasser, en son 16 Ocak 2020'de Pau ile oynanan Fransa Kupası maçında forma giydi. Uzun süredir oynamaması ise akıllarda soru işareti oluşturuyor.

TRANSFERİN GÖZDESİ LARIN

Öte yandan Cyle Larin, Beşiktaş formasıyla 34 maçta 18 gol ve 4 asistlik performans sergileyince Avrupa kulüplerinin gözdesi haline geldi. 25 yaşındaki Kanadalı futbolcu için devre arasında West Bromwich ile West Ham United'ın teklifleri geri çevrilmişti.

WEST HAM'DAN YENİ TEKLİF 

10 milyon euroluk önerisi kabul edilmeyen West Ham'ın, teklifini yükselterek bir kez daha Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Öte yandan Cyle Larin'in Championship'e düşme ihtimali nedeniyle West Bromwich'e (19) kapılarını kapattığı gelen bilgiler arasında.

Milliyet 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki