BEŞİKTAŞ'TA 'ÇEK'LE İLETİŞİME GEÇME DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI!

Beşiktaş Yönetimi, bazı medya mensupları ve sosyal medya kullanıcılarına 500 Bin TL değerinde hediye çekleri dağıttı...
Haberin yayılanma tarihi:02 Ocak 2021, Cumartesi

Erol Kaynar imzalı paketlerde yaklaşık 50 isme; 300 TL'lik Kartal Yuvası ve ünlü bir ayakkabı şirketinden 200 TL'lik hediye çekleri gönderildi. 

Beşiktaş Yönetimi ayrıca gazete ve televizyon üst düzey yöneticilerine de hediye paketleri gönderdi. Futbol yorumcularını da unutmayan Beşiktaş Yönetimi birçok isme değeri yaklaşık 1.000 TL tutan hediyeler gönderdi. Bazı gazeteci, yorumcu ve sosyal medya hesaplarının Beşiktaş Yönetimine teşekkür etmeleri dikkat çekti. 

HEM BAĞIŞ TOPLA HEM 'ÇEK' DAĞIT...

Siyah-Beyazlı taraftarlar, kulübün maddi sıkıntısının had safhadayken birçok isme hediye gönderilmesine tepki gösterdi. Taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda "Bırakmam seni kampanyasında taraftardan para topla, sonra bunları ulema şeklinde dağıt. Bu ürünlerin paralarını Erol Kaynar ya da yöneticiler cebinden mi, yoksa BJK’nın kasasından mı karşılanıyor açıklasınlar…’ şeklinde yorumlar yaptı.

Kartalhaber.com

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

Hakan
05 Ocak 2021, Salı, 23:36
Hediye çekleri verildi taraftardan para toplandı, kim vermiş bu açıklansın. @haberkartali Twitter hesabı sahibi Muhammed Ali Tokmak ve sitesinin haber müdürü Taylan Kılıç kulübe niye işe alındı? Trolleri sevmediğini söyleyen Başkanın acaba bundan haberi var mı?




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki