BEŞİKTAŞ'TA GHEZZAL'IN YERİNE POLONYALI KANAT!

Siyah-Beyazlılar Dünya Kupası arasında takımdaki eksiklikleri gidermek isterken, devre arası transfer çalışmalarına da hız verdi...
Haberin yayılanma tarihi:05 Aralık 2022, Pazartesi

Rachid Ghezzal'ın Sakatlığından Sonra Cezayirli Oyuncudan Yararlanamayan Kara Kartal Bu Bölgeyi Polonyalı Bir Futbolcuyla Doldurmaya Karar Verdi

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş'ta transfer hareketliliği yaşanıyor. Siyah-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Cezayirli yıldız Ghezzal'ın Şubat ayına kadar oynamayacak olması nedeniyle bir kanat transferi istediği öğrenildi. Çalışmalara başlayan yönetim, gündemine Ligue 1 takımlarından Lens'te forma giyen Przemyslaw Frankowski'yi gündemine aldı. 27 yaşındaki oyuncunun kiralık transferi için kulübüyle temaslara başlayacağı öğrenildi.

KUPADA SÜRE ALDI

Polonya'nın Dünya Kupası kadrosunda yer alan 27 yaşındaki yıldız oyuncu grup aşamasının tamamında ve son 16 turundaki Fransa maçında forma giydi. Toplamda 29 maça çıkan yıldız futbolcunun 1 gol, 5 asisti bulunuyor. Lens formasıyla ligde 15 maça çıkan yıldız forvet 1 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Yıldız oyuncunun Fransız kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

PRZEMYSLAW FRANKOWSKI KİMDİR?

Przemyslaw Frankowski, 12 Nisan 1995'te Polonya'nın Gdansk kentinde dünyaya geldi. Futbola ülkesinin takımı Lechia'nın altyapısında başlayan Frankowski, 2012'de profesyonel sözleşmeye imza attı. 2 yıl burada top koşturan kanat oyuncusu, 2014 senesinde Jagiellonia'ya 75 Bin Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. 2019'un devre arasında MLS ekiplerinden Chicago'ya 1.5 Milyon Euro bonservis bedeliyle imza attı. 2.5 yıl Amerika'da kalan Polonyalı oyuncu, 2021 yazında ise Lens'e 2.3  Milyon Euro'ya transfer oldu. Bu sezon tüm kulvarlarda 22 maça çıkan Frankowski, 3 asistlik performans gösterdi. 2026 yazında sözleşmesi bitecek 27 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 7 Milyon Euro.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki