BEŞİKTAŞ'TA İLK AYRILIK KAPIDA!

Şenol Güneş’in kadroda düşünmediği 23 yaşındaki oyuncunun devre arası transfer döneminde daha fazla süre alabileceği bir kulübe gitmeye sıcak baktığı öğrenildi...
Haberin yayılanma tarihi:28 Kasım 2022, Pazartesi

ŞENOL HOCA KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Beşiktaş’ta devre arası transfer döneminde yapılacak hamleler yavaş yavaş netleşmeye başladı. İlk veda edecek isimlerden birinin de Francisco Montero olduğu ortaya çıktı. Bu sezon Süper Lig’de 3, Ziraat Türkiye Kupası’nda da bir maçta şans bulan 23 yaşındaki futbolcunun Teknik Direktör Şenol Güneş’in planları arasında yer almadığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adam Serik Belediyespor ile oynanan kupa mücadelesinde Montero’ya ilk 11’de şans vermiş, fakat 70. dakikada İspanyol futbolcuyu kenara almıştı.

Devre arasında transfer yapması için oyuncu satması gereken Beşiktaş’ta yönetiminde Bu ayrılığa onay verdiği, Montero’yu kiralık ya da bonservisi ile göndermek için düğmeye bastığı bildirildi.

Daha 23 yaşında olan ve süre alacağı bir kulübe gitmek isteyen oyuncunun Siyah-Beyazlılara zorluk çıkarmayacağı öğrenildi. Montero geçen sezon lig, kupa ve Avrupa’da 25 maçta bin 979 dakika sahada kalırken, 2 gol, 1 asistlik skor katkısı vermişti. Tecrübeli futbolcu bu sezon ise Süper Lig’de suskun kalırken, kupadaki Serik Belediye maçında Redmond’a asist yapmıştı.

Skorer

Etiketler: Montero   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki