BEŞİKTAŞ'TA KADRO PLANLAMASI!

1 Temmuz'da topbaşı yapacak Beşiktaş’ta yönetim çalışmalarını sürdürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:15 Haziran 2021, Salı

Siyah Beyazlılar Transfere Yoğunlaşmak İçin Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın sözleşme İmzalamasını Bekliyor

Teknik direktör konusunun bu hafta netleşmesi ve Sergen Yalçın ile 1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Beşiktaş yönetimi, kadro planlaması için teknik heyetten gelecek rapora göre hareket edecek.Defans hattından Valentin Rosier ve Francisco Montero’nun kiralık sözleşmeleri sona erdi. Kaleci Ersin’e gelen teklif ise ilerleyen günlerde değerlendirilecek.

Son Kararı Sergen Hoca Verecek

Orta alanda; Atiba, Dorukhan, Mensah, Ghezzal, Gökhan Töre'nin, ileri uçta da Aboubakar ve Cenk Tosun’un kontratları bitmiş durumda. Bu isimlerden Aboubakar, All Nassr’a imza attı. Mensah’ın da takımda kalması beklenmiyor. Dorukhan da kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğini kulübe bildirdi. Atiba ile sözleşme uzatılması yüksek ihtimal. Gökhan Töre’nin durumu ise Sergen Yalçın’dan gelecek rapor doğrultusunda belli olacak.

Diğer yandan geçen sezonu Hajduk Split’te kiralık olarak geçiren Umut Nayir, Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Yönetim, 28 yaşındaki oyuncuyu bedava göndermek istemiyor ancak yüksek bir rakam da talep etmeyi düşünmüyor. Başta Demir Grup Sivasspor olmak üzere Göztepe, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük gibi takımların, Umut Nayir’i kadrosuna katmak istediği öne sürülüyor.

Trtspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki