BEŞİKTAŞ'TA KORONAVİRÜS KABUSU DEVAM EDİYOR!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi, koronavirüse yakalandı...
Haberin yayılanma tarihi:14 Mayıs 2020, Perşembe

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Siyah-Beyazlı kulübün internet sitesinde Çebi'nin sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, "Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin 13 Mayıs Çarşamba günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen Kovid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın en kısa sürede sağlığına kavuşması için tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda hemen başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

8 Kişide Pozitif Vakaya Rastlandı

Beşiktaş'ta tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi sonucunda, 8 kişide pozitif vakaya rastlandığı açıklandı.

Sağlık Ekibi Danışmanı Dr. Tekin Kerem Ülkü, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, dün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına ikinci kez Kovid-19 testi gerçekleştirildiğini belirterek, "Yapılan testler neticesinde, sekiz kişide pozitif Kovid-19 test sonucu tespit edilmiştir. Testi pozitif sonuçlanan kişilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır." ifadelerine yer verdi.

ANTRENMANDA MI KAPTILAR

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada "Testi pozitif sonuçlanan kişilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır" denildi. Son vakalarla birlikte siyah-beyazlılarda koronavirüs taşıyan hasta sayısı 10'a yükseldi. Testi pozitif çıkan isimlerin kimler olduğu ilk başta açıklanmasa da daha sonra yeni bir duyuru ile Çebi'nin hastalığa yakalandığı bildirildi. Beşiktaş'ta idmanların başlamasından kısa bir süre sonra vakaların artması ''Antrenmanlarda mı kaptılar' sorusunu akıllara getirdi. Yönetimin şimdi nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu.

İDMANLAR TAMAMEN İPTAL

Beşiktaş, bugün açıklanan sonuçların negatif çıkması halinde yeniden antrenmanlara start verecekti. Hatta Siyah-Beyazlıların hafta sonu yapılacak sokağa çıkma yasağında özel izinle idman yapacağı belirtiliyordu. Ancak son sonuçların ardından çalışmalar ucu açık bir tarihe kadar ertelendi. Testi pozitif çıkan Çebi konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan "Tüm kurallara dikkat etmeme, tedbirleri almama rağmen oldu bu... İnsan sağlığından daha önemli bir şey yok. Bilim Kurulu'nun onayı olmadan bu ortamda futbol oynanamaz" dedi.

BİR YÖNETİCİ İKİ DE FUTBOLCU

Yeni vakalarda yine bir futbolcunun yer aldığı ifade edildi. Ayrıca başkan Ahmet Nur Çebi dışındaki diğer pozitif vakaların Ümraniye Tesisleri müdürü, 1 malzemeci ve 2 temizlik görevlisinde görüldüğü öne sürüldü.

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK?

TFF, liglerin başlangıç tarihi olarak 12 Haziran ilanında bulunmuştu. Yeniden yapılacak santraya 1 aydan kısa bir süre kala Beşiktaş'ta vakaların artması akıllara 'Lig devam edecek mi' sorusunu getirdi. Çünkü tedaviler tamamlansa bile kalan süre hem Beşiktaş'ın maçlara hazırlanması hem de rakip takım oyuncuları için tehdit oluşturabilir..

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki