Beşiktaş'ta Para Yok Senet Var!

Beşiktaş'ta alacakları ödenmeyen yerli futbolculara Temmuz ve Ağustos ayı için senet teklifi yapıldığı ve oyuncuların da bu teklifi kabul ettiği öğrenildi...
Haberin yayılanma tarihi:28 Mayıs 2020, Perşembe

CoronaVirüsün Ekonomik Anlamda Etkilediği Kulüplerin Başında Gelen Beşiktaş’ta Sular Durulmuyor

Geçtiğimiz haftalarda alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini fesheden Loris Karius’tan sonra Siyah-Beyazlılarda yeni krizlere yol açılmaması için yerli futbolculara yönelik hamle yapılma kararı alındı.

“Kriz Büyümeden Son Buldu”

Kara Kartal’da kasım ayından beri futbolculara hiçbir ödeme yapılmaması özellikle yabancı oyuncuların canını bir hayli sıkıyordu. Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, 2020’de UEFA’dan temiz kâğıdı almak için futbolculara teminat göstererek bu durumun üstesinden gelmişti. Ancak Kasımdan beri ödenmeyen maaşlara bir de ocak ve şubat ayları eklenince sıkıntı adeta “geliyorum” diyordu. Beşiktaşlı yetkililer, bu durumun önüne geçmek için en azından yerli oyuncular üzerinden yeni bir hamle yapma kararı aldılar.

“Yerli Oyunculara Senet Operasyonu”

Beşiktaş Yönetimi, yerli oyuncuların kasımdan bu yana alacakları için önümüzdeki temmuz ve Ağustos aylarına senet teklifinde bulundu. Futbolcular bu teklife olumlu yanıt vererek senetleri kabul ettiği öğrenildi.

Asistanaliz

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki