BEŞİKTAŞ'TA SEFER-GÖREV EMRİ!

Beşiktaş'tan beklenen hamle! Yeniden Premier Lig seferi...
Haberin yayılanma tarihi:11 Ekim 2021, Pazartesi

GOLCÜ TAKVİYESİ

UEFA Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden Beşiktaş'ta sakat oyuncuların dönmesiyle birlikte moraller yerine geldi. Kara Kartal, bir yandan da devre arasında kadrosuna devre arasında takviyeler yapmak için harekete geçti. Michy Batshuayi ve Güven Yalçın'ın forma giydiği santrafor pozisyonuna bir ismi daha takviye etmeyi planlayan Siyah-Beyazlıların, devre arasında harekete geçeceği öğrenildi.

TAKIM TOPLANIYOR

Beşiktaş’ta Başakşehir maçı hazırlıkları başlıyor. Siyah-beyazlı takımda 3 günlük izin bugün sona eriyor.Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri’nde toplanacak takım hafta boyunca Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürecek.

YÖNETİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kadrosunda yerli isimler bulundurarak yabancı sayısındaki sıkıntıları en az seviyeye indirmek Beşiktaş Yönetimi çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, devre arası için yapacağı transfer görüşmelerine Cenk Tosun’u da eklemeyi düşünüyor.

EVERTON'DAKİ SÜREÇ YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Bu konuda her fırsatta Cenk Tosun’a kapılarının açık olduğunu söyleyen yönetim, tecrübeli golcünün Everton’daki sağlık ve kontrat sürecini yakından takip ediyor.

SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde saha çalışmalarına başlayan ve yakında takım idmanlarına da başlayacak olan Cenk Tosun’un kulübü Everton ile sözleşme uzatıp uzatmayacağı beklenecek.

AVRUPA'NIN TAKİBİNDE

Sözleşmesi sezon sonu biteceği için Beşiktaş haricinde İngiltere ve birçok Avrupa kulübünün de takibinde olan milli oyuncunun, şu an için sadece sahalara geri dönmeye odaklandığı bildirildi.

YERLİ OLMASI AVANTAJ

Yeni sezonda ilk 11’deki yerli sayısının 4’e çıkacak olması nedeniyle sahanın her yerinde çok yönlü oynayan Türk futbolcular almak isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu nedenle Cenk Tosun’un durumunu yakından takip ediyor. Devre arasında Everton ve Cenk Tosun ile anlaşma sağlanması halinde milli oyuncunun Beşiktaş’a gelebileceği iddia edildi.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki