BEŞİKTAŞ'TA UMUTLAR CANLI!

Valerien Ismael derbide son anlarda yaklaşan galibiyetin kaçmasına yanıyor ama pes etmiyor...
Haberin yayılanma tarihi:04 Ekim 2022, Salı

Fransız Teknik Adam Giresun Ve Trabzonspor Maçlarını ‘Hayata Dönüş’ Olarak Görüyor

Beşiktaş derbide Fenerbahçe’yle golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini üç maça çıkarmış oldu. Son anlarda yaklaşan üç puanın kaçması ise en çok Valerien Ismael’i üzdü. Planlarını bol gol atan Fenerbahçe’yi kilitlemek üzerine yapan ve rakibine pozisyon vermeyerek bunda başarılı olan Valerien Ismael, Weghorst’un son bölümde kaçırdığı iki golün ardından öğrencilerini motive etmeye çalıştı. Fransız teknik adam önlerindeki iki maçla derbinin acısını çıkaracaklarını söyledi.

YÖNETİMDEN DESTEK

Giresun deplasmanının ardından evlerinde Trabzonspor’u yeneceklerini söyleyen Ismael, “İki maçta 6 puan sezon başındaki havamızı tekrar yakalamamızı sağlayacak. Bundan sonra sizden patlama bekliyorum” şeklinde konuştu. Öte yandan Siyah Beyazlı yöneticiler de 0-0’lık eşitliğin ardından Fransız teknik adama destek verdi. Taktik savaşlarının yaşandığı derbide galibiyete yakın olan tarafın kendileri olduğunu belirten idareciler, Ismael’e moral verdi.

TARAFTARDAN ISMAEL’E TEPKİ

Maçtan sonra büyük üzüntü yaşayan Weghorst’un yanına giden Valerien Ismael’in Hollandalı futbolcu ile olan diyaloğu gündem oldu. Fransız hocanın öğrencisini teselli ederken gülümsediği anlar ekranlara yansıdı. Beşiktaşlı taraftarlar Ismael’in beraberlikten mutlu bir görüntü çizdiğini belirterek 0-0’lık skora verilen reaksiyonu eleştirdi.

Türkiye

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki