BEŞİKTAŞ’TAN BU KADAR MI NEFRET ETTİN FİKRET ORMAN?

Otel işletmecisi Fikret ORMAN’ın, Beşiktaş adına kiraladığı otelin ayrıntılarında skandal detaylar ortaya çıktı.
Haberin yayılanma tarihi:29 Ekim 2020, Perşembe

Hakan ÖNCÜL / Özel Haber

YOK BÖYLE ANLAŞMA!

Beşiktaş,  2016 yılında Gerede’de yer alan 3 yıldızlı oteli 20 yıllığına kiraladı. 157 yatak kapasiteli, 2 futbol sahası bulunan oteli, aylık 15 Bin 500 TL'ye 20 yıllığına Kulüp tarafından kiralandı. İhale şartnamesine göre Beşiktaş, otel ve tesisleri yenileme, tamirat, restorasyon çalışmaları için yaklaşık 3 Milyon Lira yatırım yapacak ve yenileme çalışmalarının 6 ayda bitirilmesi gerekiyordu.

KİRALAMA BEDELİNDEN DAHA UCUZA İŞLETMEYE VERİLDİ

Uzun yıllar Beşiktaş ve Türk sporuna hizmet etmesi adına kiralanan Otel’de, daha sonra beklenmeyen gelişmeler yaşandı.  Gerede Belediyesine ödenecek olan kira bedelinden daha az bir ücrete, açılışı yapıldıktan sonra başka bir işletmeciye devredildi.

BEŞİKTAŞ MİLYONLARCA DOLAR KAYBEDEBİLİR

Neden kiralandığı ve neden devredildiği belli olmayan otel 3. şahıslara devredilirken, Fikret ORMAN yaptığı anlaşmaya Milyonlarca Dolarlık bir madde koydurdu. Tamamen Beşiktaş’ın aleyhine olan bu şartlar sonunda eğer uzlaşma sağlanamazsa, Siyah-Beyazlı kulüp çok yüksek miktarlarda ceza ödeme tehlikesi ile karşı karşıya…

SKANDA ANLAŞMA DENETLEME RAPORLARINDA YER ALACAK MI?

Fikret ORMAN döneminin incelendiği KPMC firması denetleme kurulu raporlarında, bu skandal kiralamanın yer alıp almadığı merak konusu oldu. Söz konusu raporun, 7 Kasım tarihinde yapılacak BJK Olağan Divan Kurulu toplantısında açıklanacağı duyurulmuştu.

DUYDUK MU?   

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki