BEŞİKTAŞ'TAN ÇİFTE TRANSFER HAMLESİ!

Siyah-Beyazlılarda, 2 isimde beklemede...
Haberin yayılanma tarihi:01 Aralık 2022, Perşembe

Valerien Ismael’le yolların ayrılması sonrasında göreve gelen teknik direktör Şenol Güneş, Rachid Ghezzal’ın sakatlığı sonrasında yönetimden transfer istemişti.

Yönetim, menajerler aracılığıyla kulübe önerilen; Hakim Ziyech ve Takuma Asano isimleri üzerine yoğunlaştı. Hedefteki isimlerin Beşiktaş ’a verecekleri yanıtlar, bugünkü maçlara göre şekillenecek.

Chelsea İkna Edildi

F Grubu’nda ikinci sırada bulunan Fas, Kanada’ya kaybederse Belçika- Hırvatistan karşılaşmasından çıkacak sonuç, Ziyech’i eve yollayabilir. E Grubu’nda da Japonya, İspanya engeline takılırsa Kosta Rika ve Almanya koltuğu kapabilir ve Asano için turnuva bitebilir. Ziyech’i sezon sonuna kadar kiralamak için Chelsea’yle anlaşan Kartal, yıldız hücumcu turnuvaya erkenden veda ederse birçok takımın radarındaki oyuncu için cevabı kısa sürede alacak.

Devam Ederlerse...

Asano’yu da Bochum’dann bonservisiyle almayı hedefleyen Kara Kartal, Japonya’nın havlu atması halinde, geleceğini turnuva sonrası şekillendirmeyi planlayan yıldız kanat oyuncusundan gelecek cevaba odaklanacak. Kanada-Fas maçı saat 18.00’de, Japonya-İspanya müsabakası da saat 22.00’de oynanacak. İki takım da turnuvada yollarına devam ederse temaslar uzayacak.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki