Beşiktaş'tan Joao Mario Hamlesi!

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın yeni sözleşme imzalamasıyla gözler transfere çevrildi...
Haberin yayılanma tarihi:24 Haziran 2021, Perşembe

Orta Saha Bölgesine Birkaç Takviye Yapmak İsteyen Yönetim Uzun Süredir Joao Mario İçin Temaslarını Sürdürüyordu

Yalçın'ın da transfere onay vermesiyle, resmi girişimler başlayacak. 48 yaşındaki başarılı hocaya yapılan sözleşme yenileme görüşmesinde bazı isimler için hocanın fikri soruldu. Gelen haberlere göre, bir süre önce menajeri Federico Pastorello tarafından Beşiktaş'a önerilen Joao Mario da bu isimlerden biriydi.

MARİO GELMEYE HAZIR

Yalçın'ın Portekizli orta saha oyuncusuna 'olur' verdiği kaydedilirken, Siyah-Beyazlıların hafta sonu İnter'le resmi girişimlere başlama kararı aldığı bildirildi. Kulübü ile 1 yıl sözleşmesi kaldığı için kiralama formülünü kullanamayacak olan yönetimin, 28 yaşındaki futbolcu konusunda ne kadarlık bir teklif yapacağı bilgisine ise henüz ulaşılamadı. Menajer Pastorello daha önce Joao Mario'nun Beşiktaş'a gelmeye hazır olduğunu bildirmişti.

BEŞİKTAŞ ÖNE ÇIKIYOR

Portekiz'in Record gazetesi de bu gelişmeyi gün gün aktarıyor. Gazete haberinde, İnter kulübünün Portekizli yıldız için 7.5 Milyon Euro istediğini ileri sürüp transferde öne çıkan kulübün Beşiktaş olduğunu kaydetti. Mario'yu isteyen takımlar arasında Spartak, Villarreal ve Nice'in de olduğu kaydedildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki