BEŞİKTAŞ'TAN SAİSS VE ROSİER İÇİN ÖZEL PLAN!

Kartal, Rosier ve Saiss’le sezon sonu büyük olasılıkla yollarını ayıracak...
Haberin yayılanma tarihi:16 Mart 2023, Perşembe

GÖRÜCÜYE ÇIKACAKLAR

Siyah-Beyazlılar bu oyuncuları gerçek değerleriyle satmak istiyor. Şenol Güneş piyasa değerlerinin çok düşmemesi için kalan maçlarda zaman zaman iki oyuncuya da şans verecek.

GİDECEK OYUNCULAR BELLİ OLDU

Lig’de şampiyonluk yarışından büyük ölçüde kopsa da ikincilik mücadelesini sürdüren Beşiktaş’ta, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Ara transferde Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Omar Colley ve Alexandru Maxim’i renklerine bağlayan Kartal, kadrodaki bazı verimsiz isimlerle yollarını ayırmayı kararlaştırdı.

BEŞİKTAŞ ZARAR ETMEMELİ

Sözleşmeleri biten Nkoudou, Dele Alli ve Atiba sezon sonu kesin olarak takımdan ayrılacak. Teknik Direktör Şenol Güneş’in gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği Welinton’un da kontratı bitiyor. Siyah-Beyazlılar, Valentin Rosier ve Romain Saiss’le de vedalaşacak. Şenol Güneş’in kulübeye çektiği iki oyuncu da sezon sonu büyük ihtimalle takımdan ayrılacak. Ancak Siyah-Beyazlılar, Rosier ve Saiss’i gerçek değerleriyle elden çıkarmak istiyor. Şenol Güneş bu nedenle kalan maçlarda zaman zaman iki oyuncuya da şans verecek. Rosier’le bazı Fransız ve Portekiz kulüpleri ciddi olarak ilgileniyor. Saiss’i ise İngiliz ekibi Nothingham Forest istiyor.

CİDDİ TALİPLERİ VAR

Beşiktaş, Rosier’i 4,8 Milyon Euro karşılığında Sporting’den kadrosuna katmıştı. 26 yaşındaki Fransız futbolcunun küçük bir zararla satılabileceği aktarıldı. Bedelsiz gelen Saiss’in de hatırı sayılır bir bonservis bedeli karşılığında gidebileceği vurgulandı.

Milliyet

Etiketler: Saiss   Rosier   transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki