BEŞİKTAŞ'TAN TRANSFER ŞOV!

Vincent Aboubakar transferini tamamlayan Beşiktaş, kadrosuna 3 takviye daha yapmaya hazırlanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:21 Ocak 2023, Cumartesi

YÖNETİM DÜĞMEYE BASTI

Stoper, orta saha ve kanat hattı için girişimlerde bulunan yönetim; gündemine birbirinden önemli isimleri aldı, operasyona başladı.

N'KOUDOU'NUN ROTASI BELLİ

Beşiktaş’ta yüksek maliyeti nedeniyle eleştirilen Georges-Kevin N’Koudou’nun geleceği merak konusu oldu. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Fransız futbolcunun gönderilmesi gündeme gelirken menajerinin tüm hak edişlerin ödenmesi halinde ayrılabileceklerini ilettiği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi ayrılık konusunda oyuncuya kolaylık gösterecek. N’Koudou’nun bir sonraki durağının ise Suudi Arabistan ya da Katar olması bekleniyor.

GEDSON VE CENK TOSUN'DA SON DURUM

Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmada sakatlık yaşayan Cenk Tosun ve Gedson Fernandes’in son durumu belli oldu. Gedson’un MR’ının temiz çıktığı ve Kayseri’de oynayabilecek durumda olduğu bildirildi. Tosun’un ise durumunun bugün yapılacak son antrenmanda belli olacağı kaydedildi. Cenk Tosun, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 18 resmi maçta 9 gol attı, 2 de asist yaptı. Gedson Fernandes ise bu sezon Beşiktaş’ta 20 maça çıktı. Gol katkısı yapamayan Portekizli, 4 asist eimza attı.

YAHIA ATTIYAT RADARDA

Transferde hareketli günlere giren Beşiktaş; forvet, orta saha derken sol bek takviyesinde de gaza basmış durumda... Pek çok ismi listesinde bulunduran Kara Kartal’da öncelikli adaylardan olan Yahia Attiyat’la ilgili flaş bir gelişme yaşandığı belirtildi. Buna göre 27 yaşındaki Faslı futbolcunun vatandaşı Saiss’i arayarak Beşiktaş hakkında bir kez daha bilgi aldığı öğrenildi. Wydad AC takımında oynayan 1.76 boyundaki sol bekle Montpellier’in de ilgilendiği belirtildi.

JOSEF'TEN COUTINHO AÇIKLAMASI

Kara Kartal’da Josef de Souza’dan, yakın arkadaşı Coutinho ileilgili açıklama geldi. Brezilyalı futbolcu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Beşiktaş taraftarını kandırmayın. Yüzde 0 şans” ifadesini kullandı. 30 yaşındaki Coutinho, sezon başında Aston Villa’dan Barcelona’ya 20 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

STOPERE GRAVILLON

Javi Montero’nun Hamburg’a transferi sonrasında savunma hattında kontenjan açılmasının ardından yönetim, yeni stoper almak için çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak yönetim, Fransız ekibi Reims’ten Andreaw Gravillon’u satın alma opsiyonlu kiralamak için girişimlerde bulunuyor. 24 yaşındaki Guadeloupe Milli Takım oyuncusu, sezon başında İnter’den Reims’e 3 milyon Euro’ya transfer olmuştu.

BARINOV HABER BEKLİYOR

Rusya Ligi ekibi Lokomotiv Moskova’dan 26 yaşındaki orta saha Dmitri Barinov’u almak için de girişimlerde bulunan idareciler, son olarak teklifini güncelledi. Pazarlıklara 1 milyon Euro’dan başlayan SiyahBeyazlılar, son olarak teklifini 2 milyon Euro seviyesine çekti. Moskova ekibinin ise 6 milyon Euro’dan başlayan pazarlıklarda son olarak 4 milyon Euro’ya indiği belirtildi. Barinov’un menaceri aracılığıyla Beşiktaş’a yeşil ışık yaktığı ve kulüplerin anlaşmasını beklediği öğrenildi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN BOUPENDZA'YA ONAY

Hatayspor’da sergilediği başarılı performansın ardından Al-Arabi’ye, oradan da Al-Shabab’a transfer olan Aaron Boupendza, menajeri aracılığıyla Beşiktaş’a haber göndermişti. 1,80’lik Gabonlu kanat oyuncusu için Şenol Güneş’in onay vermesi sonrasında idareciler, Arap kulübüyle görüşmelere başladı. Kara Kartal’ın, 8 milyon Euro değerli futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunduğu bildirildi.

Fanatik 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki