Beşiktaş'tan Transferde Serdar Dursun Sürprizi!

Almanya'da Darmstadt forması giyen Serdar Dursun'un Beşiktaş'a transfer olacağı gündeme geldi...
Haberin yayılanma tarihi:13 Mayıs 2021, Perşembe

Beşiktaş, Serdar Dursun'a Kaç Para Teklif Etti?

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Siyah-Beyazlıların, Almanya 2. Ligi'nde Darmstadt forması giyen Serdar Dursun'u transfer etmek istediği gündeme geldi.  Alman basını; Beşiktaş'ın Serdar Dursun'a yıllık 500 Bin Euro teklif ettiğini iddia etti. Beşiktaş'ın yanı sıra Serdar Dursun ile Hamburg ve Schalke de ilgileniyor. Futbolcu daha önce Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da gündemine gelmişti.

Fenerbahçe'ye Neden Transfer Olmadı? 

Serdar Dursun, Erol Bulut'un Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemlerde sarı-lacivertlilerle anılmıştı. Golcü oyuncu Radyospor'a yaptığı açıklamada, Erol Bulut'un kendisini aradığını ve ikinci forvet olarak istediğini belirten futbolcu, transferin gerçekleşmediğini ifade etmişti.

Trabzonspor İlgileniyor

Serdar Dursun, geride bıraktığımız dönemde Trabzonspor'a da yeşil ışık yakmıştı. Serdar Dursun, "Trabzon'dan tanıdıklarım var. Ne zaman geliyorsun diyorlar. Trabzonspor'da oynamayı her futbolcu ister" demişti.

Türkiye'de Daha Önce Oynadı 

Şu anda Almanya'da deyim yerindeyse fırtınalar estiren Serdar Dursun, Türkiye'deki döneminde istediği başarıyı yakalayamamıştı. Serdar Dursun, Eskişehirspor, Şanluurfaspor, Denizlispor ve Karagümrük takımlarında oynayan Serdar Dursun ardından Almanya'da Greuther Fürth ile yeni bir sayfa açmış ve kariyerinde yükselişe geçmişti. 

Serdar Dursun'un Bu Sezonki Performansı

Serdar Dursun'un Darmstadt ile olan sözleşmesi bu yaz döneminde bitecek. Bu sezon Darmstadt formasıyla toplam 34 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu; 23 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Serdar Dursun, Türkiye'den gelecek transfer tekliflerine açık.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki