BİLİN BAKALIM KİM?

Alen Markaryan yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:12 Şubat 2020, Çarşamba

Gün geçmiyor ki herhangi bir takım hakemlerden yakınmasın; kararlara itiraz etmesin. Ofsayt itirazları, penaltı isyanları bitmiyor.

İşin komiği; bir hafta evvel kendi hanesine yazılmış haksız puanlara ses çıkarmayanların, mevzu kendi başlarına geldiğinde savaş baltalarıyla nara atmaları!

Birader, Daha geçen hafta rakibine yapılan haksızlıklardan dolayı lüp lüp indiriyordun, güzeldi değil mi?

İki ses etseydin o zaman dinlerdik seni de. Şimdi “Geç bunları anam babam” derler adama. Öyle alacağına Kartal borcuna karga olmaz. Yumurta sarısı nasıl biliniyorsa, ‘Talisca sarısı’ hediye ettik Konya’da Türk futboluna. Yine Konya’da, ‘Atiba kırmızısı’ diye bir terim etiketledik. Bir gecede çıkan ‘Caner cezası’ var gözlerimizin önünde. Adriano’nun dünyaca ünlü bir topçu olduğunu biliyorduk da 100 yıllık ofsayt kuralını değiştirebileceği aklımızın ucuna geçmezdi Antalya maçında. Ne Adriano’ymuş be! Erciyes’in dağları meşhurdur da ‘Gökhan Töre kırmızısını’ da o dağların eteklerine kazıdık, bilesiniz.

Gördüğünüz gibi siz neye ağlıyorsanız, zamanında sustuklarınız içindir.

Haaa medyaya boy boy yakınmalarınız, camialarınıza “Bak hakkımızı savunuyorum” şirinliği içinse bir şey diyemem. Lakin bilin ki kimse yemiyor. Treni kaçırdınız yani. Düz olacaksınız kardeşim! Cüneyt Çakır, Beşiktaş’ın penaltılarını vermediğinde “Vallahi seyrederken rahatsız oldum biz bu hakemlerle ne yapacağız. Biz üç puan aldık ama Beşiktaş’ın hakkı yendi, bugün Beşiktaş’a yaparlar yarın da bize” desen, arzular şelale. Bak bakalım o zaman sana yapılan haksızlıkda nasıl kamuoyu oluşuyor yanında...

Ben böyle derbi istemiyorum diyebiliyor musun?

Alına al moruna mor yani. Bunları demiyorsan, diyemiyorsan, şimdi susacaksınız! Kaldı ki iş sadece Beşiktaş’la da bitmiyor. Sivas’ın, Trabzon’un, Alanya’nın, Başakşehir’in mutlaka bir hafta hakkı yeniyor. Onlar da sesi çıktığı ölçüde isyan ediyorlar. Yani yukarıda anlattıklarım onları da kapsıyor.

Yalnız son zamanlarda dikkatimi çeken bir konu var. Bir takım var ki hiç hakemlerden yakınmıyor. Sesi çıkmıyor ve sessizce ilerliyor. Bilin bakalım kim bu takım?

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki