BİR GARİP DENETİM!

Beşiktaş'ta 29 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimli genel kurul, Yönetim Kurulu dışında Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Seçme ve Sicil Kurulu seçimlerine de sahne olacak...
Haberin yayılanma tarihi:18 Mayıs 2022, Çarşamba

Tüm Kurullarda Seçimlere Katılacak Olan Adaylar Divan Başkanlığı'na Adaylık Başvurularını Yaptı Ve Listelerini Sundu

Kulübün içinde bulunduğu mali durum ve geçmiş dönemden davalık olan dosyalar nedeniyle özellikle Denetim Kurulu'nda seçimi hangi listenin kazanacağı merakla bekleniyor.

ESKİYE RAĞBET OLMASIN...

Denetleme Kurulu Başkan adaylarından Oğuz Kemal Bulut'un listesinde usulsüzlükler nedeniyle davalık olan isimlerin yer alması dikkat çekiyor. Bulut'ın denetleme kurulu listesindeki isimlerin Fikret Orman döneminin önemli aktörleri tarafından seçildiği öğrenildi. Yine aynı döneminin denetleme kurulu üyelerinden Suat Anıl'a ise bazı yöneticiler ile birlikte derneklerden sorumlu çalışanın destek olduğu ve dernek ziyaretlerine aracı olduğu gelen bildiler arasında. Bu isimlerin kulüpte görev aldıkları dönem olan son 10 yılda şu an mahkemelik olan 5 ibrasızlık kararı bulunurken Beşiktaş'ın toplam borcunun bu periyotta 400 milyon TL'den 5 milyar TL seviyesine çıktığı görülüyor. Bu süreçte özellikle genel kurul üyelerinin bütçe aşım davasından yola çıkarak mahkemeye başvurup yapılmasını istedikleri denetim olan KPMG raporu için kulübün kasasından 2 milyon TL çıktı.

Hazırlanan KPMG Raporu Sonrasında 102 Milyon Euro İstisnai Harcama Tespit Edilirken Konuyla İlgili Hukuki Süreçler Devam Ediyor

Beşiktaş'ın 102 Milyon Euro, yaklaşık 1,7 Milyar TL borçlanması sürecinde var olan isimlerin bugünkü denetleme kurulu listelerinin oluşturulmasında rol oynaması kulübün dinamiklerine hakim olan kitlenin tepkisini çekerken, bu tartışmalı liste için yönetime yakın derneklerin teker teker aranarak veya ziyaret edilerek Denetleme Kurulu seçimlerinde söz konusu liste için destek istediği iddia ediliyor.

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki