"Birazda Koray Ve Azad Gol Kaçırsın!"

Kara Kartalın usta kalemi Ergin Aslan, Beşiktaş'ın yeni sistemi ve Batshuayi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:12 Ocak 2022, Çarşamba

"BATSHUAYI BU SEZONUN ÖZETİNİ İZLETTİ!"

"Beklediğimden iyi Beşiktaş vardı sahada. Üçlü savunmayla da farklı bir dizilim vardı. Beşiktaş'ın kadrosu da buna müsait. Rosier ile diğer tarafta Umut Ve Rıdvan bu oyunları oynayacak potansiyelde oyuncular. Beşiktaş, bu sezon puan sıralamasında bu kadar geride kalmasının ve Şampiyonlar Ligi'nde puan alamamasının özetini izletti belki de Batshuayi ile. Beşiktaş'ın en büyük handikabı çok pozisyon bulup az atması, az pozisyon verip çok yemesi." 

"BU SİSTEMİ ZORLAMAK LAZIM"

"Batshuayi'den Beşiktaş'ın vazgeçmesi lazım artık. Zaten birkaç ay sonra olmayacak. Biraz daha Koray ve Azad gibi gençlerin gol kaçırmasına müsaade etmek lazım. Batshuayi kaçırdığı zaman puan gidiyor ama bu çocuklar kaçırdığı zaman en azından tecrübe kazandı dersin. Beşiktaş'ın rahat kazanabileceği bir maçtı ama sezon içi handikapların hepsi göründü. Genel anlamda ama iyi bir Beşiktaş vardı. Bu sistemi uygulamak ve zorlamak lazım. Uygun bir sistem."

"EMİRHAN'IN YOLU AÇIK OLSUN"

"Emirhan için şunu söyleyeyim; Türk futbolu çıkış yapıp daha sonra devamını getiremeyen örneklerle dolu. Ama bir futbolcuya baktığınız zaman da o potansiyeli görebilirsiniz. Heyecanlandıran bir çocuk. Potansiyeli, özgüveni var. Çok da iyi oynuyor. Yolu açık olsun. Geçmiş dönemde de Beşiktaş'ın çıkış yapan oyuncuları vardı. O özlemi de hatırlattı. Tabii sadece onun özelinde değil, kulübede de gençler vardı." 

"POPÜLİZM YAPMAMAK LAZIM"

"Burada popülizm yapmamak lazım. Sadece altyapıdan çıkmış olmak A takım için yeterli değil. Önder Karaveli'nin de avantajı şu, o çocukları biliyor. Sezon içinde Beşiktaş'ın hikayesi nereye gider bilemem ama Önder hocanın hikayesi eğer kalırsa Emirhan ve Emirhan'lar kazandırdığı an 2 tane bu çok önemlidir Beşiktaş için. Ersin ile Rıdvan bunun örneği Beşiktaş'ta."

"MHK BAŞKANI 'DEVAM ETMEYECEĞİZ' DEDİ AMA..."

"Kötü bir hakem yönetimi vardı. Montero'nun orada acemiliği var ama atılmasını gerektirecek bir şey değildi. Ancak bunları söyleyince bir şey mi değişiyor. MHK Başkanı 'Bu hakemlerin yüzde 40'ı ile devam etmeyeceğiz' dedi ama bu hakemler hala maç yönetiyor."

TVNet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki