''BİZ YEMİYORUZ!..''

Alen MARKARYAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Mayıs 2021, Salı

Galatasaray, Beşiktaş'la oynamadan önceki maçını kazanıp puan farkını 6'da stabil tutunca, kuvvetle muhtemel eminim ki, önceden hazırlanmış bir soruya, önceden hazırlanmış bir kurguyla cevap verdi, Fatih Terim maç sonu röportajın da....

Beşiktaş yenerse alkışlarız! Halbuki, Terim'in Beşiktaş yenerse alkışlarız lafının altında hınzır bir bekleyiş, müstehzi bir gülüş olduğunu hepimiz biliyorduk. Hakem atamaları gerçekleştiğinde bu görüş daha da kuvvet kazandı. Alkışlamalarla uğraşılacağına, hakemlere baskı daha borsa yapardı oysa! Maçta yaşanıp da Yayıncı kuruluşta yankı bulmayan pozisyonlar vardı. Hele 4. dakikada Donk'un Atiba'nın aşiline bastığı anı göstermesi gereken yerde göstermemesi buna bağlı VAR'ın çağırmaması 1. dakikada attığımız golün ofsayt çizgisinin iki saniyede çizilip seyirciye göstermeden Cüneyt Bey'in kulağına üflemesi, Aynı doğrultuda G.Saray ilk gol ofsayt çizgisinin 5 dakikada çizilmemesi, ya da çizmek için uğraşılması! Ve bize verilen penaltının zorla verilmesi! Ve çizgi film kurgusu! Ganyan bayi sataşması.

Siz önceden hazırlamışsınız sofrayı da! Biz yemiyoruz... Yemedik de... Lakin unutmayın kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz!

SİZE LAF ANLATACAK DEĞİLİM

Galatasaray'la maç yaptık kaybettik... Elli tane film var da! Kaybettik... İyi... Maç bitti G.Saray'ın resmi sitesi binicisiz koşan bir at, Kartal avlamış bir Aslan mini çizgi filmiyle boy gösterdi sosyal medyada... Aslanı anladık da at ne diye sorduk. Sergen Hoca'ya gönderme yapıyorlarmış güya... Bakın 100 yılı aşkın bu ülkede kulüp yönetiyorsunuz... Karşınızda 118 yıllık ezeli rakibiniz var... Bunu taraftar gruplarınız yapsa amenna... "Taraftar arası çekişme" der geçeriz... Bunu 116 yıllık geçmişi olan bir spor kulübü resmi sitesinden nasıl yapar? Bu ne tahammülsüzlük Bu ne vurdumduymazlıktır... Sonra resmi siteden rakip takımın hocasını ti'ye alan bir gönderme hem de özel hayatıyla ilgili bir göndermeyi, hangi spor ahlakı, hangi insan vicdanı, nasıl bir mizah anlayışıyla yaparsınız? Mizah böyle bir şey değil de size laf anlatacak değilim... Lakin maçtan önce selamlaşma sırasında Sergen'in yanağına eliyle dokunup, Sergen benim kardeşimdir imajı gösteren Fatih Terim'den camiası adına bir özür bekliyoruz.... Ki verdiğiniz fotoğrafların sahte gülüşlerle süslü olmadığına inanalım...

HAKKIMIZ SÜRMANŞETTİR

Sayın büyüğüm Hıncal Uluç, gazetesinde sütun paylaşımıyla ilgili bir konuya sitem etmiş... Mesele, G.Saray başkanının "Bir daha aday olmayacağım" açıklaması bir yanda, Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın şampiyon olması bir yanda olarak karşımızda duruyor... O güne özgü, bu iki farklı konudan birisi 8 sütuna manşet olması gerekiyor ya gazete Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın şampiyonluğunu taşıyor kafadaki manşete... G.Saray başkanının "Aday olmayacağım" açıklaması bir altta kalıyor... "Vay efendim niye!" diyor Sn. Uluç, ve sitem ediyor... Olması gereken bu bence sayın büyüğüm doğada, tabiat anada bir kanun vardır eylemde olan, hareket eden kazanır... Gazete bunu taşımış manşete... Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın takımının maç yaptığı saatte neredeyse bütün sosyal medya maçı konuşuyordu, bütün ilgi orayaydı. G.Saray başkanının o gün ne söylediği hiç bir yerde işlenmemişti. Dolayısıyla gazetenin bunu gözettiğini düşünüyorum... İkincisi ve en önemlisi Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın şampiyon olmasını sür manşete taşımak, Ezeli rakip dediğimiz G.Saray ve F.Bahçe'nin bu branşta şubelerinin bile olmamasını gözlerinin içine sokması açısından da büyük önem teşkil ettiğini düşünüyorum.

O yüzden sitem etmeyin sayın büyüğüm hatta sizden de bir alkış bekliyoruz, şampiyon kadınlarımıza....

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki