BJK DİVAN KURULU BAŞKANINDAN SÜLEYMAN SEBA'YA SKANDAL SÖZLER!

Fikret Orman'ın özel isteğiyle Divan Başkanlığına adaylığını koyup kazanan Tevfik Yamantürk'ün, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba için geçmişte söylediği iddia edilen skandal sözler ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:29 Kasım 2019, Cuma

Yamantürk'ün 28 Ocak ayında yönetimden istifası sonrası 30 Ocak 1991'de Milliyet gazetesi arşivinde yer alan haberde, Süleyman Seba Seba için son derece seviyesiz benzetmeler yaptığı iddia ediliyor.

Tevfik Yamantürk’ün bu sözleri söyleyip söylemediğini Divan Kurulu toplantısında açıklaması, aksi taktirde 28 yıl sonra bu haberi yalanlamasının üyeler tarafından talep edileceği gelen bilgiler arasında.

İşte Süleyman  Seba İle İlgili Skandal Açıklamalar

“Öyle bir başkan düşünün ki, yöneticiyle konuşmuyor, futbolcusuyla küs. Gazetecileri ise hiç sevmiyor. Böyle bir mantık olabilir mi? Seba adeta bir hasta ama ben de doktor değilim. Bunun yanı sıra her fırsatta (ah! bir param olsa) diye dert yanıyor. Para kazanmak, ya da paralı insan olmak suç mu? Seba 1917 rus zihniyetini taşıyor. Bu kafayla da bir yere gidemez, inanın, benimle yedi aydır konuşmuyor. Yönetime yeniden dönüşümün nasıl olduğunu herkes biliyor. Sayın Seba, yakın bir arkadaşı, teklifine evet dedikten sonra (işte şimdi Yamantürk’ü yedim) diye garip laflar etti. Seba’nın beni yiyecek ne midesi var ne de gücü.

Onursal Başkana 'Sarhoş' İması

Seba, Keçeli ve Eltutar yönetiyor kulübü. Bu üçlü acaba kulübe ne verdiler? Beşiktaş bugünlerine paralı insanlarla gelmiştir. Yeni seçim döneminde gerekirse adaylığımı koyacağım. Bu camia bizim gibi insanlara sahip çıkacaktır. Ancak Seba sürekli olarak yaptığı konuşmalarla oyları ipotek altına alıyor. Böylesine şartlar altında kazanır mıyız, kazanamaz mıyız bilemem. Şampiyonluk kutlamalarına katılmayan bir başkan düşünemiyorum. Öylesine köşelere çekilip de, leblebiyle rakı içerek başkanlık yapılmaz. Biz onun esiri değiliz. Bugüne kadar sabrettiysek, o bizim terbiyemizdendir..."

 İşte 1991 yılına ait haberin küpürü;

DUYDUK MU?

Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki