Boateng'in Eşinden Çarpıcı Açıklama!

Beşiktaş'ın Ganalı yıldızı Kevin Prince Boateng'in eşi Melissa Satta, tüm dünyayı saran corona virüsü salgını yüzünden İtalya'ya dönemediğini ve İstanbul'da kaldığını ifade etti...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mart 2020, Çarşamba

1 haftalığına Boateng'in yanına geldiğini ancak uçuşlar iptal olunca dönemediğini dile getiren Satta, karantina sürecinde yaşadıklarını anlattı.

Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgınından en çok etkilenen ülkelerden biri de İtalya oldu. Binlerce insanın yaşamını yitirdiği ülkede, hayat adeta durma noktasına geldi. Beşiktaş'ın yıldızı Boateng'in eşi Melissa Satta da İtalya'nın önde gelen şehirlerinden biri olan Milano'da yaşantısını sürdürüyordu.

Satta, İtalya'da yaşadıklarını ve karantina sürecine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

İtalya'dan kaçmadığını belirten Satta, "Bavulumu topladım ve 1 haftalığına kalmak üzere oğlumu da yanıma alarak eşimin yanına, İstanbul'a geldim. 7 gün sonra İtalya'ya geri dönme planım vardı ancak maalesef durumlar ağırlaştı ve tüm uçaklar iptal edildi. Bana, 'İtalya'dan toplanıp Türkiye'ye kaçmak kolay' gibi mesajlar geliyor. Ben İtalya'dan kaçmadım. Benim tüm hayatım Milano'da, burada kalmak kolay değil. Durumu oğluma izah ettim. En azından küçük olsa da neler olabildiğini anlıyor." ifadelerini kullandı.

Boateng'in de corona virüsü testine girdiğini dile getiren Satta şöyle konuştu: "Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra eşim de teste girdi."

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki