Bu Haftanın Hakem Mağduru Beşiktaş!

Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti...
Haberin yayılanma tarihi:14 Eylül 2020, Pazartesi

Maçın Ardından BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur Çebi Açıklamalarda Bulundu

Çebi'nin ligin ilk hafta maçlarında verilen penaltı kararlarıyla ilgili yorumları dikkat çekti. Tartışmalı pozisyonlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çebi, "Ligin ilk hafta maçlarında Fenerbahçe ve Galatasaray'a verilen hatalı penaltıları izledik. Beşiktaş'ın bugün de verilmeyen penaltısı var. Bu haftanın hakem mağduru Beşiktaş olarak ilan edebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY MAÇLARINDA HAKSIZ PENALTILAR VERİLDİ

Hakem performanslarına da değinen Çebi, "Hakemler bu sezona pek iyi başlamadı. Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında haksız penaltılar verildi. Bugün Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi. Bu haftanın hakem mağduru Beşiktaş olarak ilan edebilirsiniz" şeklinde konuştu.

KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI'NI KABUL EDEMEM...

Çebi, kulüplerden gelen Kulüpler Birliği Başkanlığı teklifini de, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durum sebebiyle kabul etmediğini söyledi. Çebi bu kararını, "Beşiktaş'ın yükünün ağır olması sebebiyle şu an için istemiyorum. Onurlu, şerefli bir yerdir, başka bir sebebi olamaz. Türk futboluna hizmet etmek herkesin arzu edebileceği bir durumdur. Beşiktaş'ın işlerinin çok olmadığı bir durumda denk gelirse isterim, ama bugün için durum bu" sözleriyle anlattı.

Serdar Ali Çelikler'in "Fenerbahçe ana para ödemesini 13 aydan fazla erteledi, siz de benzer bir şey yapacak mısınız?" sorusuna Çebi, "Fenerbahçe, Bankalar Birliği ile anlaşarak borçlarını ertelediği için limiti yükseldi. Bizim borçlar ertelenmiş olmasına rağmen limitimiz bu seviyede. Sponsorluk gelirlerimiz bir miktar arttı, hafta başında bunları TFF'ye bildirerek limiti yükseltmeyi planlıyoruz." şeklinde cevap verdi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki