''BUNLAR BABALARINI ORTAKLARINI SOYAN İNSANLAR!''

Fikret Orman'ın eski ortağı ve BJK eski yönetim kurulu üyesi Aziz Çankırı yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Ocak 2020, Cumartesi

Sevgili Beşiktaşlılar

Bugün herkesin merak ettiği tek şey Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi nin seçimden bugüne dek değil de bundan sonra ne yapacağı ile ilgilidir.

Şu ana kadar ki icraatlar kısaca şöyle sıralanabilir; 

*Ödemelerde yapılandırma

*Kaynak sağlama 

*Futbol şubesine para aktarma (ki bu en önemli şeydir),kulübün içindeki kangren olmuş pislikleri temizlemek vs.vs.vs. Peki bir kulüp Başkanından başka ne yapması beklenir ki?

Eğrisiyle doğrusuyla yanlışıyla gerçeğiyle herşeyi paylaşmak konuşmak istiyorum...

 Bir kaç ay oldu seçim süreci biteli sihirli değnek olsa da bir vuruşta herşey bizim istediğimiz gibi olsun. Zaman lazım çünkü herşey temlikli ,herşey peşkeş çekilmiş. Herşey bitmiş,kaynaklar tükenmiş,çalınmış, çırpılmış,yönetenler kulüp batarken zengin olmuş ve Ata’mızın dediği gibi Ülke (Kulüp) nerdeyse yok olmuş harap ve bitap düşmüş vaziyette. Ama muhtaç olduğumuz kan Beşiktaşlı damarlarımızda mevcuttur.

inanın bu zor durumdan çıkılabilir bu konuya ayrıca değineceğim. Şimdi gidenlerin “Deniz bitti ”politikasıyla kaçtıklarından hiç kimsenin en ufak bir şüphesi kalmamıştır ve elimizde sadece Beşiktaş’ın gayrimenkulleri yani taşınmaz malları kalmıştır. Bunların tümünün satılması bile kulübü kurtarmıyor. Gelen tüm paralar borç kapatmakta kullanılıyor. Yani anlayacağınız gidenler nasıl soymuşlar ki temlikler yüzünden yeni yönetimi kımıldayamaz hale getirmiştir. Bunlar babalarını ortaklarını soyan insanlar. Yüz Milyonlarca Euro dönen Kulübümüzü mü soymayacaklar?

Nitekim Sonuç Ortada

Sayın Başkanın tabiriyle “15 Milyon € koydum anında bitti” Bu delik nasıl kapanacak nasıl olacak kimse bilemiyor ama benim kanımca birkaç şekilde çözülebilir. 

1-) Ernst&Young firmasına yaptırılan Yıldırım dönemi denetletilir ve bunun gibi başka bir firmaya da Fikret dönemi denetlenir kulüpten birileri nemalanmışsa belli olur dava açılır paralar yerine konur. İnanın Beşiktaş düze çıkar borçların büyük bir bölümü kapatılır. Yoksa her gelen yaptığıyla kalırsa Süleyman ağabeyin kemikleri sızlamaz mı?

2-) Yeni gelir getiren projeler üretmek ki sayın Başkan, iş adamı olduğu için bunu çok iyi bilir.

3-) Hiç istemesem de Beşiktaş ın gayrimenkullerinden bir kısmını satmak. Buna daha önce şiddetli bir şekilde karşı çıkmış ve genel kurula getirileceğini duyunca engel olmak için 2018 Eylül ayındaki seçimde Başkan adaylığına bile soyunmuştum. Ama şimdi bunu desteklememin tek sebebi gelecek olan paraların kulübümüzün kurtuluşu için kullanılacağı çünkü çalacak kimse yok artık. Kurtuluşu dedim çünkü Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi kulübü şu anda yönetmekten çok KURTARMAYA çalışıyor  iyi niyetiyle.

Tüm Beşiktaşlıların ve benim Sayın Başkandan tek bir temennisi ve beklentisi var o da Yıldırım ve Fikret dönemlerini araştırıp yapılan yolsuzlukları ortaya çıkarmak ve paraları geri yerine koymak.

Sevgiyle kalın

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki