'BURAK YILMAZ MESELESİ!'

Alen MARKARYAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Haziran 2023, Salı

Burak Yılmaz Fransa'dan Dönüşte Şenol Hocayla Kontak Kurduğunu Söyleyerek Beşiktaş'a Gelebileceğinin Sinyalini Vermişti;

Tabii bizim bu taraf celallendi hemen. Beşiktaş'a ikinci gelişinden hemen önce de bu minvalde isyan çıkmış baya tartışmalar olmuştu. Ben de görüşümü, gelmesin, gelmemeliden yana kullanmıştım. Lakin kendi manevi dünyamızdan çıkıp profesyonel aleme daldığımızda işin rengi değişiyor. Bizim düşüncemiz değişmiyor ama. Senden değişik düşünenlere de empati yapmaya başlıyorsun. En azından formayı giydi arma üstünde. Onu değil Beşiktaş'ı destekliyoruz moduna bürünüyorsun.

Kimliğini Üstüme Almayacağım Ya! Diye Omuz Silkerek Ses Etmiyorsun Bir Bakıma.

Şenol hocanın Burak Yılmaz ısrarı dayanılmaz boyutta... Bizim kasabanın çocukları o yüzden biraz sineye çekiyor konuyu... Beşiktaş'a çok yararı olacağını ifade ediyor. O yüzden bu konuda top yönetimden de taraftardan da çıkmış durumda... İhale direkt Şenol hocada... Gol atınca sevinmedin mi? Diye dipliyorsun mevzuyu.

Adamı sevmiyorsun ama sevindin değil mi? Bu mevzu o hesap işte... Hatta Beşiktaş taraftarının özellikle kendini yere atma konusundaki bazı katı kuralları, Burak'a ciddi siklet atlattı... Şenol hoca bana lazım diyor. Ona lazım olan Beşiktaş'ın başarısına direkt etki ediyor... Başarı için her şey mübahtır ritüeli bu konunun dışında ve hiç alakası yok... Onu anektod olarak bırakalım buraya da!!! O yüzden bekleyeceğiz ve göreceğiz.

KENDİLİĞİNDEN GÜZELLEŞEN GÜZELLİKLER

Yeni sezon kombine fiyatları açıklandığında yüksek fiyatlar tepki çekmişti... Özellikle bu fahiş fiyatlara Avrupa Kupası maçlarının dahil olmaması mevzuyu tırmandırmıştı... Hatta "yüksek yüksek tepelere moduna" oluşan tepkiler sonucu, Avrupa maçlarının peyder pey yumuşatılması sonrasında ulaştık... Harbiden neydi o öyle???!!! İlk maç dahil sonra %25 sonra %50, offff... Kaosta zirve yaptık... Dedik ki, bu fiyatlar ne? O maç dahil bu maç hariç!!!??? Dünyada örneği yok. Dediler ki, Avrupa maçları hariç kısmını bayramdan sonra çözeceğiz. Dedik, peki fiyatlar? Neredeyse bire dört zam yaptınız??? Mesela kapalı üst 3 buçuktu 12 buçuk oldu.

Orası daha çok tribüncü çocukların gittiği yer. Siz G.Saray kapalısını da F.Bahçe kapalısını da baz almayın. Zira Fener ve G.Saray tribünleri kale arkasına kuruluyor. Fenerbahçe kapalısında, çok eski tribüncülerin gittiği maksimum 200 kişilik bölüm var o kadar... Bizde kale arkası hariç kapalıda da ciddi boyutta tribün var. O yüzden diğerleriyle bir tutmayın ve biraz elastikiyet lütfen... Bakalım ne olacak? Unutulmasın ki başarı taraftarınla kol kola girmekten geçer. Ve Beşiktaş taraftarıyla vardır... Mutlaka taraftarla beraber yürüyünüz. Aynı şeyleri düşününüz ve beraber hareket ediniz. Kendiliğinden güzelleşen güzellikleri kendi gözlerinizle göreceksiniz. Rast gelsin...

OMUZ BAŞI BİLE GÖZÜKMESİN

Kombinelere ilgili yazı kaleme alıyoruz ya, Hemen birileri kulüp kazanmasın mı diye ortaya çıkıyor... Kimi kimden koruyorlarsa!!!!! Kulüp kazansın, kazansın da parası olandan kazansın... Ne yani parası olmayan maça gelmesin mi? Yap numaralıya bir sistem, kur düzeni. Aşağı yukarı 12 bin kişiye sosyete tribünü etiketli kombine sat. Yaksınlar Havana purosunu Türk kahvesinin yanında, misss... Seyretsinler maçı, bir şey diyen yok... Bakın localara?! 177 locaya 184 talip var. Ortalama üç bin kişi eder. Muhteşem iş... Konuşan ya da karışan var mı? Hayır... Kısacası parası olan harcasın parasını Beşiktaş'a... Sıkıntı yok... Lakin diğer tribünlere ait olduğun topluma uygun bilet fiyatlarıyla gel...

Sanayideki tamirci çırağı da gelsin maça. Kumkapı'daki balıkçı da... Mahmutpaşa-Tahtakale diliyle konuşayım, Sürümden kazan... Gelmek isteyen her Beşiktaşlı gelsin maça, Tıklım tıklım olsun. Karşıdan bakıldığında omuz başı bile gözükmesin... Yalnızca kafa, kafa, kafa gözüksün. Topçu başını kaldırıp tribüne baktığında tribünün heybetinden sarsılsın. Her tribünü ayrı değerlendirmek zorundasınız. Ve tek tek yorum yapmalısınız. Etinden kemiğinden biriktirip de maça gelenler, Babadan kalma gelenekleriyle maça gelenler, Eğlence, aktivite diye maça gelenler, Sesini, ciğerini, yüreğini tribünde bırakıp da eve gidenler.

Her Tribünün Ayrı Hikayesi Var, Bilesiniz...

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki