Burak Yoksa Abdoulay Diaby Var!

Beşiktaş'ta forvet değişiyor...
Haberin yayılanma tarihi:11 Eylül 2019, Çarşamba

Teknik direktör Abdullah Avcı, Gazişehir maçında Abdoulay Diaby'yi 11'de sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Süper Lig'in geride kalan 3 haftasında topladığı 4 puan ile 8. sırada yer alan Beşiktaş, 4. haftada Gazişehir Gaziantep'in konuğu oluyor. Burak Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle ilk 3 maçta forvet olarak Güven Yalçın görev yaparken, 20 yaşındaki futbolcu fileleri 1 kez havalandırdı.

Takımının hücum hattındaki etkinliğini artırmak isteyen Abdullah Avcı, antrenmanlardaki performansından memnun kaldığı Abdoulay Diaby'ye Gazişehir karşısında 11'de şans vermeyi planlıyor.

Beşiktaş'a transferi öncesi, bu sezon Sporting Lizbon ile 3 maça çıkan ve 109 dakika sahada kalan Malili oyuncu, Gazişehir karşılaşmasında şans bulması halinde Siyah Beyazlı formayı ilk kez giymiş olacak. Abdullah Avcı, hücum hattının kanatlarında görev vereceği isimleri ise henüz belirlemedi. Lens, N’Koudou ve Boyd arasında tercih yapacak olan deneyimli çalıştırıcı, 3 oyuncudan ikisini 11'de sahaya sürecek.

14 Eylül Cumartesi günü Gaziantep Kalyon Stadı'nda oynanacak Gazişehir Gaziantep - Beşiktaş maçı, saat 20.00'de başlayacak.

Ntv

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki