Caner Erkin'in Babası Celalettin Erkin'den Flaş Hamle!

Süper Lig'de Beşiktaş forması giyen Caner Erkin'in gelecek sezon kariyerine hangi takımda devam edeceği merak konusu olmaya devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:22 Haziran 2020, Pazartesi

BABA ERKİN FENERBAHÇE HESABINI TAKİP ETTİ

Sezon sonunda Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek olan ve teknik direktör Sergen Yalçın tarafından gözden çıkarılan Caner Erkin'in ismi eski takımı Fenerbahçe ile anılıyordu. Yıldız sol bekin babası Celalettin Erkin'den sarı-lacivertli ekiple ilgili flaş bir hamle geldi.

Yıldız futbolcunun daha önce Siyah-Beyazlı takımın kendisine sunduğu indirim teklifini kabul ettiği ve kariyerine Kara Kartal'da devam edeceği iddia edilmişti.

Fakat Süper Lig'de oynanan son 2 karşılaşmada da formasını genç futbolcu Rıdvan'a kaptıran Caner'in Sergen Yalçın tarafından gelecek sezonun kadrosunda düşünülmediği şeklinde yorumlandı.

FENERBAHÇE İSTİYOR

Sezon sonunda Hasan Ali ile yolların ayrılması beklenen Fenerbahçe'de uzun süredir Caner Erkin gündemdeydi. Sarı-lacivertlilerin gündeminde olan tecrübeli futbolcu için Galatasaray'ın da devrede olduğu iddia edildi. Hangi takımda kariyerine devam edeceği merak konusu olan Caner Erkin'den flaş bir hamle geldi. Caner Erkin'in babası Celalettin Erkin, Fenerbahçe'yi Instagram hesabından takibe aldı. Daha sonra bu hamlesi sosyal medyada olay olunca takibini geri aldı.

CANER'DEN DE HAMLE GELDİ

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Caner Erkin de kendisi hakkında yorum yapan ve bu nedenle engellediği Fenerbahçe taraftarının engelini kaldırdı.

Fotomaç  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki