çArşı'dan Öze Dönüş!

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı, İnönü Stadı zamanındaki eski yerine geri dönüyor...
Haberin yayılanma tarihi:25 Ocak 2022, Salı

Siyah Beyazlıların En Güçlü Taraftar Grubu Antalya Maçında Vodafone Park'ta Kapalı Altta Olacak

Beşiktaş'ın yıkılan eski stadı İnönü'nün en önemli parçası olan Çarşı taraftar grubu, stadın yenilenmesinden sonra tribündeki gücünü kaybetmişti. Yenilenen statta aynı tribünde toplanamayan Çarşı Grubu, o dillere destan tezahüratlarından takımı mahrum bırakmıştı. Bu sezon başında kale arkasında (eski stattaki yeni açık tribünü) yeniden yerini alacağı açıklanan Çarşı Grubu, yine eski günlerdeki etkisini yaratamadı.

Alen Markaryan Çok Sevindi

Yaptıkları besteler ve sosyal eylemlerle dünya çapında da ses getiren Çarşı'nın sosyal medya hesabından bugün önemli bir açıklama geldi. Siyah Beyazlıların en büyük taraftar grubu, stattaki kapalı tribüne döneceklerini ilan etti. Açıklamada şöyle denildi, "Tek vücut! Daha güçlü, daha iyi, daha coşkulu tribün için, Antalyaspor maçında kapalı alttayız! Birlikte yaşamaktır Beşiktaş." Çarşı'nın en ünlü liderlerinden Alen Markaryan da bu paylaşımı "Hele şükür... Nihayet..." diyerek sevinçle karşıladı.

E-bilet Ve Yeni Stat Zayıflattı

Gerek stadın yıkılması gerekse de elektronik bilet sistemine geçilmesiyle birlikte Beşiktaş'ın 1980'lerin başından itibaren faalleşen Çarşı Grubu'nun tribünlerdeki etkinliği azaldı. Eski tribüncülerin de elini ayağını çekmesi, grubu zayıflattı. Çarşı, şimdi yeniden eski günlerine dönmek için Vodafone Park'ta eski yerine geri dönüyor.

Van İçin Unutulmaz Eylem

Çarşı Grubu, cinsiyetçilikten ırkçılığa, eğitimden çevreye kadar bir çok konuda yaptığı eylemlerle kamuoyunda büyük sempati toplamıştı. Van depremi mağdurları için "Van için üşüyoruz" sloganıyla formalar çıkartılırken, sahaya atkılar atılması, Samuel Eto'o'ya yönelik ırkıçlıktan sonra açılan "Hepimiz Eto'o'yuz" pankartı unutulmaz eylemler arasındaydı. Çarşı, okullar yaptığı kitap bağışları ve sokak hayvanları için gerçekleştirdiği kampanyalarla da yine herkesin takdirini topladı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki