CENK TOSUN 'HIRSIMIN KURBANI OLDUM!'

Beşiktaş'ın Tosun Paşası, Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kart için konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:08 Ağustos 2022, Pazartesi

GİRMESİYLE ÇIKMASI BİR OLDU

Siyah Beyazlıların çok zorlandığı ve beklentilerin uzağında kaldığı karşılaşmada oyuna 77. dakikada Kartal Kayra Yılmaz'ın yerine dahil olan Cenk Tosun, 84. dakikada topu Kayserispor filelerini gönderdi. Fakat VAR incelemesi sonrası ofsayt kararı çıktı, Cenk'in golü iptal edildi. Tecrübeli golcü mücadelenin 90+1. dakikasında rakibin hızlı atağını kesmek için yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü. Yalnızca 3 dakika sonra ise hakem Ümit Öztürk'ün çaldığı faul düdüğü sonrasında çok sinirlenen milli golcü, itirazları sonrasında ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. Milli futbolcu Siyah Beyazlı formayla yeni sezonda çıktığı ilk resmi maçta adeta hırsının kurbanı oldu.

"Oyuna Girmek İçin Sabırsızlanıyordum"

Maç sonrası taraftarın stadyum çıkışında büyük ilgi ve sevgi gösterdiği Cenk Tosun yaşadıklarını Ajansspor’a anlattı. Yavaş yavaş eski gücüne geldiğini söyleyen Cenk, “Maç öncesi gerçekten çok hırslıydım. Oyuna girmek için sabırsızlanıyordum. Hocam beni aldı bence çok güzel bir gol attım ama sayılmadı. Evet ofsayt gözüküyor. Benim gol atıp atmamam önemli değil” dedi.

"Takımıda Taraftarıda Ateşlediğime İnanıyorum"

31 yaşındaki golcü, kısa süre içinde takımı ve taraftarı ateşlediğini de söyleyerek, “Attığım gol, saha içindeki duruşum ve hırsımın takımı da taraftarı da ateşlediğine inanıyorum. Zaten son dakikalar da Ghezzal’ın müthiş golü geldi. Atıldığım için çok üzgünüm ama kazandığımız için de mutluyum” diye konuştu.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki