CENK TOSUN'UN YERİNE 2 ADAY!

Lig’in 28. haftasında Beşiktaş’ın sahasında Giresunspor’u 3-1 mağlup ettiği maça ilk 11’de başlayan Cenk Tosun, mücadelenin 35. dakikasında kasığından sakatlanarak oyuna devam edememişti...
Haberin yayılanma tarihi:13 Nisan 2023, Perşembe

TAKIMDA ROLLER DEĞİŞEBİLİR

Karşılaşmanın ardından yapılan kontrollerinde kasığında yırtık belirlenen tecrübeli futbolcunun tedavisi başlamıştı. Trabzonspor karşılaşmasında forma giymeyecek olan Cenk, Ümraniyespor mücadelesiyle ilk 11’deki yerine dönüş yapacak. Teknik ekip, pazar günü Trabzonspor’la oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde Cenk’in yerine kimi görevlendireceği konusunda henüz karar vermedi.

MAXİM Mİ? MULEKA MI?

Hafta sonuna kadar yapılacak antrenmanları takip edecek olan teknik direktör Şenol Güneş’in; Jackson Muleka ve Alexandru Maxim ikilisinden birine Cenk’in ilk 11’deki yerini vereceği kaydedildi. Eğer Muleka görevi devralırsa Demokratik Kongolu oyuncu, mücadeleye hücum hattının solunda başlayacak. Eğer Maxim 11’e geçerse Nathan Redmond sol kanada geçecek, Rumen oyuncu da 10 numara pozisyonunda olacak.

NETFİLİX'TEN BEŞİKTAŞ BELGESELİ

Siyah-Beyazlı yönetim kurulu, 120 yıllık tarihini dizi yapmak için çalışmalara başladı. Asbaşkan Serhan Çetinsaya’nın yürüttüğü proje, Netflix’le ortak yapılacak. 10 bölüm dizi şeklinde çekilecek olan belgeselde eski futbolcular ve yöneticilere yer verilmesi bekleniyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki