DALGAKIRAN PES ETTİ!

Beşiktaş’ta, arapsaçına dönen fantoken görüşmeleri kilitlendi...
Haberin yayılanma tarihi:17 Aralık 2021, Cuma

Eylül ayından bu yana birçok firmayla görüşmeler yapan Adnan Dalgakıran, yönetimin kararsız davranması ve karar almakta gecikmesinden dolayı, bundan sonraki görüşmelere katılmama kararı aldığı öğrenildi.

Dalgakıran, Eylül ayında bir firmadan 600 Milyon TL, diğer bir firmadan 400 Milyon TL, üçüncü bir firmadan 350 Milyon TL teklif almış ancak imza aşamasına getirmesene rağmen sonuçlandıramamıştı. Beşiktaş’ın bu gecikmeden dolayı zararının 32 Milyon Dolar olması yönetim içinde de tartışmalara yol açtı. Eylül ayında 72 Milyon Dolar yapan teklif kur farkından dolayı bugün itibari ile 40 Milyon Dolara düştü.

YATIRIMCININ İLGİSİ KAYDI

Dünyada ve Türkiye’de birçok kulübün fantoken üzerinden ciddi paraları kasalarına koymaları, Beşiktaş’ın böyle bir gelirden mahrum kalması Dalgakıran’ın geri çekilmesine gerekçe gösterildi. Teklif veren firmalar, yaşanan döviz kuru dalgalanması ve yatırımcıların ilgisinin metaverse’e kaymasından dolayı, yeni teklif şartlarında ciddi değişiklikler yaptı, vaad edilen teminatlardan ve ödeme termininden geri adım attılar.

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki