DEMİRÖREN HAKKINDA OLAY İDDİALAR!

TFF yönetimini tarihi bir borçla bırakan Yıldırım Demirören hakkında çarpıcı iddialar gündeme geldi...
Haberin yayılanma tarihi:26 Ekim 2019, Cumartesi

Türkiye Futbol Federasyonu’nda Yıldırım Demirören dönemindeki savurganlıklar birçok kez haber olmuş ve konu zaman zaman televizyon programlarında bile tartışılmıştı.

Medya Radar’ın haberine göre; Yayıncı kuruluşla yaşanan anlaşmazlık nedeniyle halefi Nihat Özdemir’e TFF yönetimini tarihi bir borçla bırakan Demirören’in, daha önce Beşiktaş’ta olduğu gibi yine bir enkaz bıraktığı dile getirilmişti.

ZÜLFİKAROĞLU SÖYLEDİ DEMİRÖREN YAPTI

Yıldırım Demirören’in 5 yıllık TFF macerasıyla ilgili en önemli iddialardan biri ise kurumun aslında Demirören tarafından değil TFF Başkanvekilli Cengiz Zülfikaroğlu tarafından yönetildiği idi.

Kararların tamamının Zülfikaroğlu tarafından alındığı ve Yıldırım Demirören’in sadece imza atmakla yetindiği kapalı kapılar arkasından sızan dikkat çekici bilgiler arasındaydı.

Yıllar boyunca Zülfikaroğlu’nun her dediğine evet demek zorunda kalan Demirören’in kendini neden bu duruma düşürdüğü ise dillendirilmeyen bir iddia olarak ifade ediliyordu.

REHA MUHTAR’LA YENİDEN AÇILDI

Geçtiğimiz aylarda Vatan Gazetesi ile yolları ayrılan Reha Muhtar’ın twitter’dan patronu Yıldırım Demirören’e yaptığı “Melda” gözdağı Pandora’nın Kutusu’nu bir kez daha açmıştı.

Reha Muhtar’ın patronunun ‘eski sekreteriyle yaşadığı’ iddia edilen ilişkiye yönelik yaptığı bu göndermede; Melda Şener-Yıldırım Demirören ilişkisi bir kez daha gündeme getirilmiş ve bir nevi özel hayat tehdidi ile tazminat alınmaya çalışıldığı spor kamuoyu tarafından konuşulmuştu.

Davalar ve yayın yasaklarıyla bu ilişkiyi yazılamaz bir gerçek haline getiren Demirörenler, konunun twitter’da dallanıp budaklanmasına ise engel olamadı.

GAYRİMEŞRU ÇOCUĞUN KAYDINI ALDILAR

Kulislerden çok konuşulan Demirören ile Zülfikaroğlu arasındaki ‘itaat’ ilişkisine ilişkin konu medya gündemine düştü.

TFF kulislerinden sızdırılan o  iddialara göre; “Demirören’in gayrimeşru aşkı Melda Şener’den dünyaya gelen çocuğu şu anda İsviçre’de yaşıyor ve Cengiz Zülfikaroğlu’nun ağabeyinin üstüne kayıtlı. Yıllardır Demirören’in yasak aşkının meyvesine vasilik eden Zülfikaroğlu ise bu iyiliğinin karşılığını Türkiye Futbol Federasyonu’na hükmederek aldı.”

Medya Radar / Tele1

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki