DERBİ ÖNCESİ SON UYARILAR!

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Beşiktaş, Galatasaray'ı konuk edecek....
Haberin yayılanma tarihi:25 Ekim 2021, Pazartesi

Dev Derbi Dolmabahçe'de Oynanacak

Karşılaşmada Fırat Aydınus düdük çalacak. Kritik derbi öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Kara Kartal, Galatasaray derbisinin son hazırlığını dün akşam yaptı ve kampa girdi. Siyah-Beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleşen antrenmana ısınma koşusu ve pas çalışmalarıyla başladı. Yaklaşık 1.5 saat süren idman, taktik ağırlıklı çift kale maç ve şut çalışmasıyla tamamlandı.

NECİP UYSAL İLK 11'E

Savunmada değişiklik planlayan Sergen Yalçın’ın çift kalede Necip Uysal’ı yine ilk 11’de denediği bildirildi.Welinton’u yedeğe çekmeyi düşünen Yalçın’ın derbide Necip’i Vida ile birlikte savunmanın ortasında oynatması bekleniyor.

SOL BEK RIDVAN'IN

Nsakala ve Gökhan Töre’yi derbi kadrosuna almayan Yalçın, sol bekte ise Rıdvan’a forma verecek.Beşiktaş’ta orta saha ve hücum hattında değişiklik olmayacak. Savunmanın önünde yine Josef yer alacak.

İDEAL HÜCUM HATTI

Kanatlarda Rachid Ghezzal ve Cyle Larin, merkezde ise Miralem Pjanic ile Alex Teixeira görev yapacak. En uçtaki isim de Michy Batshuayi olacak.


DERBİ ÖNCESİ SON UYARILAR

Derbiden galibiyetle ayrılarak, zirve yarışındaki iddiasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın kritik maç öncesi son uyarılarını yaptı. Deneyimli hoca, oyuncularıyla yaptığı son toplantıda bireysel hata istemediğini bir kez daha yinelerken, final paslarına çok dikkat edilmesi gerektiğini aktardı.

'KESİNLİKLE KAÇINMALISINIZ'

Galatasaray’ı yenmeleri halinde üç puandan çok daha fazlasını kazanacaklarını kaydeden Siyah-Beyazlı teknik adamın, “Rakip ceza sahasında bulduğumuz pozisyonlarda, çok dikkatli olmalıyız. Garanti pası tercih etmelisiniz. Sizden daha müsait durumdaki arkadaşlarınız varsa onları mutlaka görmelisiniz. Takım savunmasını riske düşürebilecek hareketlerden de kesinlikle kaçınmalısınız” diye konuştuğu vurgulandı.

ÖZEL VİDEOLAR HAZIRLANDI

Hücum bölgesi dışında savunmaya da ciddi uyarılarda bulunan Sergen Yalçın’ın, özel hazırlanan videolar eşliğinde de tüm takımı derbiye hazırladığı ifade edildi.

OYUN DİSİPLİNİ VE SABIR

Hem Galatasaray’ın geride kalan maçlarındaki önemli anları hem de kendi maçlarındaki hatalı pozisyonlarını masaya yatıran başarılı teknik adamın, hafta boyunca üzerinde durduğu oyun disiplini ve sabır konusundaki uyarılarını son toplantıda da gündeme getirdiği bildirildi.

Milliyet

Etiketler: Derbi   gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki