DERBİNİN KİLİDİ 2.YARI AÇILACAK!

Süper Lig'in 10. haftası Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine sahne olacak. 29 Kasım Pazar günü oynanacak dev mücadele öncesi, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ikinci yarı performansları dikkat çekiyor...
Haberin yayılanma tarihi:27 Kasım 2020, Cuma

Beşiktaş Ligde 8 Maçta Attığı 13 Golün 7'sini İkinci Yarıda Kaydetti

Karşılaşmaların ilk 15 dakikasında sadece bir gol atabilen Siyah-Beyazlı ekip, sonraki bölümde de fileleri aynı şekilde havalandırabildi. İlk yarının son 15 dakikasında 3 kez gol sevinci yaşayan Beşiktaş, birinci devrenin uzatma dakikasında ise bir defa fileleri havalandırdı.

İkinci Yarının Başında 2 Gol Atan Siyah-Beyazlılar 61 ve 75. Dakikalar Arasında 4 Gol Buldu

Lig maçlarında son 15 dakikada rakip kalede etkili olmakta zorlanan Beşiktaş, bir golü de 90+1. dakikada kaydetti. Bu sezon kalesinde 14 gol gören Beşiktaş, özellikle son bölümdeki kötü savunmasıyla dikkati çekiyor.

İlk 15 dakikanın yanı sıra birinci devrenin diğer 15 dakikalık bölümlerinde de kalesinde birer gol gören Beşiktaş, ikinci yarıya da iyi savunmayla başlamasına rağmen sonraki dakikalarda büyük sıkıntı yaşadı.61-75. dakikalar arasında 2 gol yiyen Siyah-Beyazlı takım, sonraki 15 dakikada ise rakiplerin 6 golüne engel olamadı. Beşiktaş 3 golü de uzatma dakikalarında yemekten kurtulamadı.

Ligde oynadığı 9 maçta 17 gol kaydeden Fenerbahçe, bunların 12'sini karşılaşmaların ikinci yarısında buldu.

Bu sezon 3 maçta gol atamayan sarı-lacivertli ekip, ilk yarının 15 dakikalık bölümünde sadece bir kez fileleri havalandırabildi. Fenerbahçe, 16-30 ve 31-45. dakikalarda ise ikişer defa gol sevinci yaşadı. Ligde ikinci yarıya daha etkili başlayan sarı-lacivertli ekip, 46-60. dakikalar arasında 5 gol attı. Sonraki bölümde 3 gol bulan Fenerbahçe, son 15 dakikada ise taraftarlarını 4 kez sevindirdi.

ASpor

Etiketler: derbi   fb   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki