Diego Costa İle Beşiktaş El Sıkıştı!

Diego Costa'da sıcak gelişme...
Haberin yayılanma tarihi:15 Haziran 2021, Salı

Beşiktaş Forvet Transferinde Mutlu Sona Ulaştı

Siyah-Beyazlılar Diego Costa ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ta gözler forvet transferine çevrildi. Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'un ayrılmasının ardından Diego Costa transfer gündemine geldi. İspanyol golcünün transferinde Beşiktaş son aşamaya geldi. Detaylar haberde...

Diego Costa İle Beşiktaş El Sıkıştı

Diego Costa ve menajeriyle kıran kırana pazarlıklarda artık anlaşma noktasına gelindi. Beşiktaş, Brezilya asıllı İspanyol yıldızla senelik 2.5 Milyon Euro garanti ücret ve 1.5 Milyon Euro imza parası karşılığında el sıkıştı. Artık kontrat üzerindeki ayrıntıların konuşuluyor. Kontratın 2+1 yıllık olması bekleniyor.

İmza Parasına Olumlu Yanıt

Bilindiği üzere futbolcunun bonservisi elinde. Siyah-beyazlılar, 1.5 milyon Euro imza parası talep eden tecrübeli oyuncunun bu isteğini de olumlu karşıladı. Önümüzdeki günlerde transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Futboldan Uzak Kaldı

Ocak ayından bu yana kulüpsüz olan Costa kariyerinde çıktığı 471 maçta 181 gol atıp, 71 de asist yaparken, bu süreçte adeta kupa koleksiyoneri oldu.

Kupa Koleksiyoneri Diego Costa

Atletico Madrid'le 3 kez UEFA Süper Kupası'nı kaldıran İspanyol forvet, 1 Avrupa Ligi, 2 İspanya Ligi ve 1 de İspanya Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi. Costa, Chelsea'yle de 2 İngiltere, 1 de Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Fanatik 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki