DOLMABAHÇE'DE SESSİZ GECE!

Süper Lig'in 8. haftasında iki ezeli rakip Beşiktaş ve Fenerbahçe, puanları paylaştı...
Haberin yayılanma tarihi:02 Ekim 2022, Pazar

BEŞİKTAŞ 0 FENERBAHÇE O

Siyah-Beyazlılar maçta 7 kez ofsayta düşerken, mücadeledeki ilk isabetli şutun 90+3'te attı. Fenerbahçe'nin 2 şutu kaleyi bulurken, kaleci Ersin Destanoğlu bu pozisyonlarda başarı sağladı. 1994/1995 sezonundan beri ilk kez Beşiktaş'ın sahasında Fenerbahçe'yle oynadığı bir derbi berabere sona erdi.

SIRALAMA DEĞİŞMEDİ

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş, puanını 15 yaptı. Fenerbahçe ise puanını 14 yaptı. İki takım 6. ve 7. sıraları aldılar. Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Giresunspor'a konuk olacak. Fenerbahçe ise sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

SİHİRBAZ YEDEK BAŞLADI

Son olarak Alanyaspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada görev alabilen ve 1 gol, 1 asistle takımına katkı yapan Ghezzal; Karagümrük, Sivasspor, Ankaragücü, Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyememişti.

REDMOND SİFTAH YAPTI

Beşiktaş’ın sezon başında Southampton’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Nathan Redmond, ilk kez bir karşılaşmaya ilk 11’de başladı.Transfer döneminin sonlarında takıma dahil olan İngiliz kanat oyuncusu, Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında oyuna sonradan dahil olmuştu. Redmond, Fenerbahçe karşısında ilk kez Siyah-Beyazlı formayı ilk 11’de sırtına geçirdi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki