DOLMABAHÇE'DEN ÇIKIŞ YOK!

Bu akşam Vodafone Park’ta ağırlayacağı Galatasaray’a bu statta hiç kaybetmeyen Siyah Beyazlılar 20 Bin taraftarı önünde yeni bir zafere imza atmayı hedefliyor...
Haberin yayılanma tarihi:25 Ekim 2021, Pazartesi

Beşiktaş İç Saha Maçlarında Galatasaray’a Karşı Büyük Bir Üstünlük Kurmuş Durumda

Vodafone Park açıldığından bu yana iç sahada Galatasaray’a kaybetmeyen Siyah-Beyazlılar, 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. Vodafone Park’taki ilk Galatasaray derbisinde rakibiyle 2-2 berabere kalan Kara Kartal, sonraki 4 derbiyi 3-0, 1-0, 1-0 ve 2-0 kazandı.

6 Yıldır Kartal'ın Bileği Bükülmüyor

Beşiktaş ayrıca, 2000 yılından bu yana İnönü, Atatürk Olimpiyat ve Vodafone Park Stadı olmak üzere 3 farklı statta, Galatasaray’a karşı ev sahibi olduğu 23 iç saha maçının 11’ni kazanıp 8’inde berabere kaldı ve 4 kez yenildi. Siyah-Beyazlılar, iç sahada Galatasaray’a karşı son mağlubiyetini 4 Ocak 2015’te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 0-2’lik skorla aldı.

Biletler Dakikalar İçinde Bitti

Dev karşılaşmanın biletlerini, satışa çıkar çıkmaz dakikalar içinde bitiren Siyah-Beyazlı futbolseverler, Vodafone Park’taki mücadelede takımlarına tam destek verecek. Yaklaşık 20 bin Beşiktaşlı taraftar, bugün maç öncesi Nevzat Demir Tesisleri’nden uğurlayacakları futbolcuları, Dolmabahçe’de karşılayıp ardından mücadele önü ve sırasında tezahüratlarla takımlarının arkasında itici güç olacak.

Fanatik

Etiketler: Derbi   gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki