'EĞLENMEYİ UNUTMAYIN!'

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Aralık 2021, Cuma

GEÇMİŞE ÖZLEM

Ülkemizde yaşanan siyasi ve ekonomik belirsizlik, küçük Türkiye olarak tanımladığım BJK’da da yaşanan kişisel hesaplaşmalar, iş bilmezlik ve kalitesizlik yüzünden uzun zamandır EĞLENMEYİ unuttuk. Eski mutlu ve huzurlu günlerimize bir an önce en kısa zamanda geri dönebilmek umudu ile…

X Başkanın 7.5 Senelik İktidarı Boyunca Kendisinden Birçok Tanımlama İşittim

- ‘Canım cennet istiyor. Ancak günahlarım izin vermiyor’’

- ‘Stadı tatlı cadı Samantha mı yaptı sanıyorsunuz? Amele gibi çalışarak yaptık!’

- 'Bir kurt giderken arkasından 40 tane köpek havlar. Havlamıyorsa o kurt, kurt değildir. Beşiktaş da büyük bir kurttur!'

- ‘Aklımla Dalga Geçilmesinden Hiç Hoşlanmam…’ İşte bu benim favorim ve yazımın ana konusu. Çünkü ben Fikret ORMAN’ın sürekli camianın ‘Aklı İle Dalga Geçtiğini’ düşünenlerdenim. Kendisi, muhtemelen güç kendisindeyken ve böyle yakışıklı sözler ederken çok EĞLENİYORDU! Ancak Siyah-Beyazlı camianın yarınlarından endişe eden küçükte olsa bir kesim tarihin en büyük sponsorlukları, futbolcu satışları olmasına rağmen sürekli dibe vuran Milyarca TL’lik borçlardan. Mertcan ÇAM, Aras ÖZBİLİZ gibi transferler. Fütursuzca kesilen ‘Danışmanlık’ faturaları, belirsiz stat maliyeti-çatı-korkuluk-demir polemikleri... gibi konularda EĞLENEMİYORDUK!

BAŞKAN ÇEBİ VE EĞLENCE

Fikret ORMAN döneminden sonra, her iki listede olma lüksüne sahip Emre KOCADAĞ’ın yoğun iletişim gayretlerinin ardından ‘Dümene’ Ahmet Nur ÇEBİ geçti. Sonrasında yönetim kurulu listesinin yarısından fazlasını ORMAN’dan alan çiçeği burnunda başkan, bizimle EĞLENMEYE başladı!

- Mesela 6.5 yıl en güçlü ikinci adam olmasına rağmen ‘Ben Bir Çok Şeyi Görmedim. Benden Habersiz Yapıldı’ dedi. Üstelik kendisi İcra Kurulu Başkanlığı da yapmış olmasına rağmen!

- ‘Son 10 seneyi denetlettiriyorum. Hesap Soracağım…’ dedi. Dolu-dolu iki koca yıl geçti Pandemi dedi, Nisan dedi, Şubat dedi, şimdi-bitti, ha bugün ha yarın dedi ve büyük gün 25 Aralık 2021 nihayet Beşiktaş resmi sitesi dahil her yerden duyurusu yapılarak gerçeklerin ortaya çıkacağını umduğumuz EGLENCELİ gün nihayet geldi!

Yarın Siyah-Beyaz, söz-duruş, vaat-uydurma, adalet-ihanet, gerçek-pembe yalan, kulağının üzerine yatmak-kündeye getirmek…Her şey ortaya çıkacak!!! Beşiktaş makamlarının kutsal vazifeleri üzerindeyken kocaman adamların ‘Yalan Söyleyecek’ halleri yok ya. ( ‘Üzerimde Beşiktaş Forması Varken Yalan Mı Söyleyecektim’ diyen Vedat OKYAR ruhun şad olsun.)

Şimdi Yüreğinde Gerçek Beşiktaş Sevgisi Olan Herkesi EĞLENMEYE Davet Ediyorum

Yarın, tüm gerçeklerin ortaya çıkacağı Siyah-Beyaz bayramımız olsun. Kongrede her Kartal’ın, camiaya yakışır şekilde sükunet içerisinde sevgi-saygı sınırları doğrultusunda hareket edeceğini biliyorum. Herke gider BJK Kalır. Aslolan Beşiktaş ışığınız olsun.

Eski dost, yoldaş, yarenlerinizle hasret giderin ve EĞLENİN. Hatta ben (Her Nedense!) hafta sonu yapılacak 2 kongrenin ardından, çok daha fazla EĞLENECEĞİMİZİ hissediyorum!

Hak Edene Saygılarımla
    Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki