ELDE KALDI TEK KANAT!

Süper Lig’de 7. hafta mücadelesinde yarın Yeni Malatya’yı ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar’da peş peşe gelen sakatlıklar teknik ekipte moralleri bozmuştu.
Haberin yayılanma tarihi:31 Ekim 2020, Cumartesi

SON SAKAT GÖKHAN TÖRE

Kevin N’Koudou’nun ardından Ajdin Hasic ve Atakan Üner’den problemlerinin devam etmesi sebebiyle yararlanamayan teknik direktör Sergen Yalçın’ın tüm planları takımın bir diğer kanat oyuncusu Gökhan Töre’nin sakatlığı sonrasında bozuldu. Dünkü idmanda Atakan’ın takıma katılmasına rağmen henüz hazır olmaması sebebiyle yarın için elinde tek kanat oyuncusu Rachid Ghezzal kalan Yalçın, bu negatif ortamda Cezayirli futbolcunun yükselen form grafiğine tutundu!

Yüzde 60’tan Daha Yükseğe...

Beşiktaş formasıyla ilk maçına Denizlispor karşısında çıkan ve ortaya koyduğu başarılı futbolla dikkat çeken tecrübeli oyuncuyla dünkü idman öncesinde yardımcılarıyla beraber özel bir görüşme gerçekleştiren Sergen Yalçın, 28 yaşındaki isme güveninin tam olduğunu söyledi.

Denizlispor mücadelesi öncesinde yaptığı açıklamada, “Ghezzal henüz yüzde 60 seviyesinde” açıklamasında bulunan Yalçın’ın, oyuncusunun formunu daha da yükseğe çekmesi sebebiyle memnun olduğu belirtildi. DOLMABAHÇE'de oynanacak Yeni Malatya karşılaşmasında Cyle Larin’le beraber karşılıkla kanatlarda görev yapacak olan Ghezzal, takım çalışmalarındaki etkili görüntüsünü bu maça da yansıtıp takımına yapacağı katkıyla galibiyeti getirmeye çalışacak.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki