EMİNE BULUT!

Ali ECE yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ağustos 2019, Cumartesi

Güne o kadar acı bir haberle başladık ki futbolu en çok sevenlerimiz bile bu akşam maç oynansa da oynanmasa da fark etmez diye içinden geçirdi.

Santradan önce Emine Bulut’un katledilmesine karşı gösterilen duruş, dilerim futbol sahalarından hayatımızın her alanına yayılır.

Emine Bulut’un katledilişine sebep olan tüm faktörler toplumdan bir an önce silinmeli.

Herkes görevini yapmalı, o yüzden zor da olsa maçı yazmaya çalışacağım. İlk 45’te Avcı’nın 11’i ile idealindeki oyun sistemi uyumsuzluğu bir sürü top kaybı olarak sahaya yansıdı. Oyun sistemi demişken, şu haliyle Lens’in Beşiktaş’ta verimli oynayabileceği bir oyun sistemi zaten yok. İlk iki gol, oyun sisteminden bağımsız olarak Caner’in en iyi yaptığı şey olan ortalarıyla geldi. Beşiktaş geriden oyun kurarken Caner’in beki bırakıp orta sahaya gelmesiyle değil. Üçüncü gol Ljajiç’in özel yeteneği ile Beto’nun hatasının birleşmesi sonucu geldi. Göztepe’de Beto kadar kötü oynayan en az beş oyuncu vardı.

Gecenin sorusu

Oyuncu malzemesine göre oyun sistemi mi, yoksa oyun sistemine göre oyuncu tercihi mi? Sonsuz bütçesi olan Manchester City dahil tüm başarılı takımlarda ikisi arasındaki karşılıklı etkileşim asıl belirleyici değil mi?

Maçın starı

Gökhan Gönül, Ruiz, Ljajiç ve top kayıpları hariç Caner ile Oğuzhan Beşiktaş’ın en iyileriydi.

Maçın olayı

Beşiktaş’ın kötü bir ilk yarı oynamasına rağmen 2. yarıda toparlanınca farklı kazanması. Bu galibiyetin Avcı’ya daha fazla desteğin yanı sıra zaman da kazandırması.

Kısa mesaj

Futbol afyondur evet ancak afyondan ilaç da yapılır. Asıl yapmamız gereken ilaç ise Emine Bulut’u katleden toplumsal hastalığa karşı yapılmalı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki